Ambasador objavljuje poziv volonterima i završetak glasanja u nagradama struke i publike

U utorak, 16. listopada započelo je javno glasanje u sklopu treće dodjele AMBASADOR nagrada - prvog pothvata unutar domaćih granica koji svoju energiju koncentrira isključivo na elektroničku scenu, spajajući preko 300 lokalnih glazbenih profesionalaca pod istim ciljem. Danas, 6. studenoga, u 23.59. završava javno glasanje publike i struke u 25 ovogodišnjih kategorija, a značajni dodaci, s ciljem intenzivnijeg naglaska na kolektivni nasuprot pojedinačnom doprinosu zajednici, nagrade su za doprinos sceni, te nagrada udruzi koja promiče i razvija scenu.

S jednakim poštovanjem spram aktera scene i publike na čijoj ljubavi je ona stvorena, AMBASADOR ovom prilikom objavljuje službeni poziv volonterima koji žele sudjelovati u realizaciji finalnog programa 22. studenoga. Prijave se primaju zaključno sa 16. studenim na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. uz ime, prezime, broj mobilnog telefona i pokoju rečenicu o tome što smatrate svojim prednostima ili specijalnošću, te imate li već iskustva u organizaciji, produkciji, pressu, protokolu... AMBASADOR evoluira, raste i uči iz godine u godinu tako da je novost trećeg izdanja otvaranje dužeg i sadržajnijeg pretprograma prema široj publici, dok je sama svečana manifestacija još uvijek zbog prostornog ograničenja rezervirana samo za nominirane.

Uključujući elektroničku glazbu aktivno u centar kulturnih tokova Republike Hrvatske dobitnici prethodnih izdanja sudjelovali tijekom 2018. na različtim kulturno-umjetničkim programima Dani komunikacija, oživljavanje Ilice u sklopu Projekta Q`ART, kao i na Svjetskom danu glazbe u 6 gradova. AMBASADOR je ove godine ispunio i internacionalni cilj prvim organiziranim predstavljanjem lokalne scene i na međunarodnom nivou na Paris Electronic Week-u. 18 istaknutih predstavnika otvorilo je nova tržišta prezentacijom specifične estetike domaće elektronike globalnom uhu kulminirajući nastupom u kultnom francuskom klubu Concrete. U tijeku su dogovori za hrvatski kamion na sljedećoj Techno Paradi 2019.g., dok nove grupe izaslanika planiraju zagaziti i na IMS Ibiza, ADE, SONAR... Dugoročni cilj jest evolucija AMBASADORA u višednevno druženje i edukativno-zabavnu glazbenu konferenciju oko dodjele, ne bismo li stvorili elektronički tjedan kojim bi Zagreb ponudio dnevne i noćne programe na raznim lokacijama metropole po uzoru na slične događaje po svijetu.

AMBASADOR osim šta nagrađuje, jednom godišnje okuplja, povezuje i ujedinjuje programe, projekte i izvođače jer činjenica je da zajedno pod istim krovom svi mogu napraviti puno kvalitetnije rezultate. Svečana dodjela nagrada održat će se 22. studenoga u KUC Travno (Zagreb), nako čega slijedi after party. Projekt su podržali BURN, Jamnica, Pioneer DJ Hrvatska, Ured predsjednice RH, Ministarstvo kulture, HDS ZAMP-u, HGU DJ sekcija i HUZIP.

Glas za svoje favorite publika može dati na adresi ambasador.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:35