Asus ZenPad 10 Z301M: Snažan tablet za skromne novce

Cijena Asus ZenPad 10 Z301M tableta vrlo je umjerena obzirom na sve što on nudi 
 Mikronis

Na tržištu je lako naći Android tablete po doslovce bagatelnim cijenama, s tri znamenke. Ništa čudno: isto je tako lako naći Android smartfone koji koštaju petstotinjak kuna. Međutim, svatko tko ih je isprobao zna što možete s njima: gotovo ništa. Sve što na njima pokrenete – vrti se sporo, dugo, s mukom. Za poštene performanse na tabletu trebate 2 GB RAM-a, ne prespor procesor (po mogućnosti sa četiri jezgre), novi Android, par senzora, pristojnu bateriju…

Sve to nudi Asus tablet ZenPad Z301M, i to po umjerenoj cijeni – nižoj od 1.500 kuna – a zauzvrat uz sve gore spomenuto nudi i ekran od 10", tipa IPS, koji je dobro vidljiv i pod kutom od 178 stupnjeva. A mislilo se i na zdravlje: Bluelight filtar eliminira nijanse koje uzrokuju zamor očiju noću.

Mikronis

Tableti Asus ZenPad 10 Z301M nude se u tri boje – crnoj, srebrnoj i bijeloj – a svima je zajednički atraktivni dizajn s uzorkom sa stražnje strane. Premda je tanji od centimetra, u njemu se našlo mjesta za snažnu bateriju (4680 mAh) koja će izdržati 10 sati reprodukcije videa. Puni se preko modernog USB-C priključka.

Asus se potrudio i oko zvuka: glazbu preko stereo zvučnika poboljšava tehnologija SonicMaster, a reprodukciju zvuka u filmovima tehnologija DTS-HD, uz 7.1-kanalni virtualni surround.

Mikronis

www.mikronis.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:53