Asus ZenPad 10 Z301M: Snažan tablet za skromne novce

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 28.12.2017. u 17:43

Mikronis

Cijena Asus ZenPad 10 Z301M tableta vrlo je umjerena obzirom na sve što on nudi

 

Na tržištu je lako naći Android tablete po doslovce bagatelnim cijenama, s tri znamenke. Ništa čudno: isto je tako lako naći Android smartfone koji koštaju petstotinjak kuna. Međutim, svatko tko ih je isprobao zna što možete s njima: gotovo ništa. Sve što na njima pokrenete – vrti se sporo, dugo, s mukom. Za poštene performanse na tabletu trebate 2 GB RAM-a, ne prespor procesor (po mogućnosti sa četiri jezgre), novi Android, par senzora, pristojnu bateriju…

Sve to nudi Asus tablet ZenPad Z301M, i to po umjerenoj cijeni – nižoj od 1.500 kuna – a zauzvrat uz sve gore spomenuto nudi i ekran od 10", tipa IPS, koji je dobro vidljiv i pod kutom od 178 stupnjeva. A mislilo se i na zdravlje: Bluelight filtar eliminira nijanse koje uzrokuju zamor očiju noću.

Mikronis

Tableti Asus ZenPad 10 Z301M nude se u tri boje – crnoj, srebrnoj i bijeloj – a svima je zajednički atraktivni dizajn s uzorkom sa stražnje strane. Premda je tanji od centimetra, u njemu se našlo mjesta za snažnu bateriju (4680 mAh) koja će izdržati 10 sati reprodukcije videa. Puni se preko modernog USB-C priključka.

Asus se potrudio i oko zvuka: glazbu preko stereo zvučnika poboljšava tehnologija SonicMaster, a reprodukciju zvuka u filmovima tehnologija DTS-HD, uz 7.1-kanalni virtualni surround.

 

Mikronis

www.mikronis.hr