ATOMIC REDSTER G9 Trkaći automobil u rekreativnim skijama

S tehnologijom servotec zavoji će biti precizniji i stabilniji, bez obzira na brzinu. 
 Atomic

Skije ATOMIC Redster G9 pravi su izbor za svakog skijaša koji želi osjetiti dio onog što osjećaju natjecatelji u Svjetskom kupu. Sadrže puno tehnologija koje su razvijene za natjecatelje, ali ATOMIC ih je sada prilagodio za upotrebu na rekreativnim skijalištima. Odličan primjer je Servotec, poseban štap na vrhu skija koji je spojen s elastomerom ispod veza, a omogućava lakše i kontrolirano skretanje, bez obzira na brzinu.

Atomic

Skije pružaju više okretnosti u zavojima i bolju stabilnost na ravninama, a dodatno ih podupire ultra-titanijski laminat koji je do sada bio namijenjen samo za natjecateljske skijaške staze. Prostire se od stranice do stranice i pruža krutost pri visokim opterećenjima, čineći kontakt rubnika sa skijaškom površinom preciznijim. Skije Redster G9 trkački su automobil među rekreativnim skijama i mogu podnijeti jednostavne zavoje po skijaškoj stazi, a s lakoćom bi mogle biti i dio utrke Svjetskog kupa.

Atomic

Tehnologija

Skije ATOMIC Redster G9 imaju punu stranicu (full sidewall) koja se proteže dužinom cijele skije i pomaže u preciznosti zavoja koje nude najmoćnije rekreativne i natjecateljske skije ATOMIC. Da bi se olakšala točnost, Redster G9 opremljen je i tehnologijom Servotec.

Atomic

Ovo je napredna tehnologija koja po cijeloj dužini i elastomerom ispod veza predstavlja servo upravljanje kakvo znamo u automobilizmu. Ispod površine skija Redstera G9 nalazi se drvena jezgra (power woodcore) izrađena od pepela i topole, s dinamičnim, sportskim osjećajem i puno stabilnosti pri većim brzinama. Iznad i ispod jezgre nalazi se ultra-titanijski laminat za apsorpciju vibracija i udaraca, a istodobno, zbog krutosti pri velikim opterećenjima, pruža i stabilnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:59