Auro Domus gradi mrežu bankomata i traži partnere – vlasnike poslovnih prostora

Osim što se vlasnicima prostora plaća mjesečna naknada za podnajam minimalnog dijela prostora, oni time podižu i svoju razinu usluge, jer  iskustvo pokazuje da poslovni prostori koji pružaju mogućnost podizanja gotovine ostvaruju veći broj transakcija i veće pojedinačne promete, osiguravajući svome poslovanju stalni pritok novih kupaca.

Auro Domus, osim što je najveća hrvatska kompanija za trgovinu plemenitim metalima, ima i najveći lanac mjenjačnica u zemlji i postao je prepoznatljiv brend među stotinama tisuća domaćih i inozemnih klijenata. Sa željom da poboljšaju kvalitetu usluge, ove godine Auro Domus u svoju ponudu uvodi i bankomate, u suradnji s PBZ-om, koji bi do sezone trebali niknuti na 150 lokacija na obali i u Zagrebu.

- Osim o novoj ponudi za naše klijente, bilo iz Hrvatske ili iz inozemstva, radi se i o novim poslovnim mogućnostima za naše poslovne partnere i one koji će to tek postati. U izgradnji mreže oslanjamo se na velik broj partnera – vlasnika i zakupoprimaca poslovnih prostora – s kojima gradimo dugoročni odnos suradnje s pozitivnim rezultatima za sve uključene strane. Partner Auro Domusu u (pod)najam daje mali dio poslovnog prostora, a zauzvrat, uz mjesečnu naknadu, dobiva i povećanje kvalitete svoje usluge, zahvaljujući povećanju broja kupaca i povećanju njihove potrošnje, kazao je voditelj poslovnica Goran Skočilić dodavši da je Auro Domus još uvijek u potrazi za vlasnicima privatnih ili poslovnih prostora na zanimljivim lokacijama zainteresiranih za davanje u najam dijela prostora za postavljanje bankomata.

Ugradnja bankomata u poslovne prostore, u suradnji s Auro Domusom, kvalitetna je poslovna prilika koja nosi značajne koristi za sve uključene partnere. Naime, osim što se vlasnicima prostora plaća mjesečna naknada za podnajam minimalnog dijela prostora, oni time podižu i svoju razinu usluge, jer iskustvo pokazuje da poslovni prostori koji pružaju mogućnost podizanja gotovine ostvaruju veći broj transakcija i veće pojedinačne promete, osiguravajući svome poslovanju stalni pritok novih kupaca.

Više informacija dostupno je putem internetskih stranica Auro Domusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:49