Auto salon KRAMAR – dodjela nagrade „Plati jedan, vozi dva“

 

Službeno je završena prva nagradna igra auto salona Kramar „Plati jedan, vozi dva“. Nakon četiri mjeseca i više od 400 vjernih kupaca, u četvrtak 05. srpnja proslavljeni glumac Goran Bogdan je izvukao sretnog dobitnika luksuznog automobila BMW X1, a u četvrtak 12.srpnja smo dodjelili nagradu našem sretnom dobitniku, gospodinu Bruni Mikulčiću iz Podstrane.

Primopredaja automobila sretnom dobitniku održana je u našem salonu u Zagrebu, Kovinska 9A na Jankomiru, u kojem je Andrija Zovko, direktor Auto salona Kramar, uručio ključeve sretnom dobitniku. Ovim putem, sretnom dobitniku, Auto salon Kramar Hrvatska želi uspješnu, sigurnu vožnju te puno sretnih kilometara.

Auto salon Kramar se zahvaljuje svim kupcima koji su sudjelovali u nagradnoj igri. Do iduće prilike pozivamo vas da pogledate kompletnu ponudu od preko 300 vozila na askramar.hr ili posjetite naše poslovnice u Zagrebu na adresi Kovinska 9A i Kaštel Lukšiću, na adresi Ivana Pavla II broj 234, gdje možete pronaći najbolje brandove rabljenih automobila na jednom mjestu. Budite i dalje s nama na našim društvenim mrežama (facebook i instagram), kontaktirajte nas i postanite dio velike obitelji sretnih i zadovoljnih vlasnika limenih ljubimaca.

Auto salon Kramar – za klasu bolji!

Auto salon Kramar d.o.o. bavi se uvozom i prodajom rabljenih vozila iz Njemačke. Sva vozila posjeduju certifikat o proizvođaču i servisnu evidenciju. Pri kupovini vozila u Auto salonu Kramar dobivate pismeno jamstvo na motor i mjenjač, te doživotno jamstvo na porijeklo vozila i kilometre.

Tvrtka je osnovana 2015. godine i pripada grupaciji Kramar koja posluje već 15 godina u Njemačkoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. U ponudi Auto salona Kramar je oko 100 vozila, a svaki tjedan nam dolazi cca 15 novih vozila. Dolazak vozila možete pratiti na našoj web stranici u dijelu "Vozila u dolasku". Na našoj stranici također možete pogledati sva vozila koja su trenutno u ponudi kao i sve podatke o njima. Ako odlučite osobno doći u naš salon, naše osoblje će Vam pri Vašoj posjeti biti na usluzi, pružiti Vam sve potrebne informacije i tako pomoći pri odabiru Vašeg vozila.

Kupci Auto salona Kramar imaju jedinstvenu mogućnost jamstva na vozila od 12 mjeseci, a sve informacije vezano za istu možete dobiti od naših prodajnih savjetnika u svim našim prodajnim salonima.

AS Kramar – za klasu bolji!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:05