Ne propusti

Balmain stiže u Zagreb

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 10.09.2018. u 12:20

Doživite luksuznu modu na francuski način u XYZ Premium Fashion Store

Kolekcija omiljene pariške modne kuće će od sredine rujna biti dostupna u trgovini XYZ Premium Fashion Store, Arena Centar, Zagreb.

S veseljem Vas obavještavamo da će XYZ abecedu svjetski poznatih brendova: Burberry, Dsquared2, Hogan, Jimmy Choo, Philipp Plein, Salvatore Ferragamo, Tod's,  Valentino Garavani i druge upotpuniti i luksuzna kolekcija Balmain.


 
Vizija Balmain brenda je utjelovljenje snažne, sofisticirane i neovisne žene, kozmopolitskog duha koja se vodi za urbanom elegancijom pariškog stila. Vodeći se za time, kreativni direktor modne kuće Balmain, modni dizajner Olivier Rousteing ove sezone žene je pretvorio u glamurozne modne ratnice.  Rousteing tvrdi da je to modna revolucija, a ne evolucija jer su hrabrost i pobuna potrebni za opstanak.  Balmain slavi samopouzdanje i neustrašivost nove generacije, ujedinjene pod imenom #BALMAINARMY. 


Budućnost modne kuće i dalje ostaje usko vezana uz prošlost. Vidljivi povratak korijenima brenda ogleda se u prepoznatljivom simbolu The Coin, a zlatne niti su simbol specifičnog Balmain krojenja i bezvremenske couture izvrsnosti.  Oživljavanje tradicije simboličnog pariškog načina života vidljivo je i kroz bitan detalj kolekcije - the tassel key, privjesak s  resama. Jedinstveni krojevi i impresivni detalji jasno ukazuju na to da Balmain i dalje pruža iznimno visoki stupanj proizvodnje koja ima prepoznatljiv stil već desetljećima.


 
Iznimno nam je zadovoljstvo pozvati vas u XYZ Premium Fashion Store. Od 19. rujna 2018. očekuje vas ženska Balmain kolekcija za sezonu jesen-zima 2018., dok će muška kolekcija  biti dostupna u sezoni proljeće-ljeto 2019.

XYZ Premium Fashion Store nalazi se u shopping centru Arena Centar, I. kat., u Zagrebu.