Dobar san za zdrav život

BERNARDA, kreveti i madraci s kojima ne možete pogriješiti

Krevet je mjesto gdje se odmaramo i opuštamo, razmišljamo, sanjamo i volimo. Zato je važno da nam omogućuje zdrav boravak i kvalitetan san, a ne samo za uljepšavanje životnog prostora. Da bi bio efikasan, krevetni sustav kojeg čine krevet, madrac, podloga, jastuk i pokrivač mora biti usklađen prema navikama i individualnim osobinama spavača ovisno o njegovom biološkom dobnom razvoju

Bernarda d.o.o. specijalizirana je tvrtka za proizvodnju kvalitetnih krevetnih sustava za hotele, pansione, apartmane i dom. Visoku kvalitetu proizvoda tvrtka temelji na 20 godišnjem iskustvu i suvremenim znanstvenim dostignućima i inovacijama. Vrijednost proizvoda potvrđena je i velikim udjelom izvoza na europsko tržište koji iznosi oko 85% ukupne proizvodnje. Neki od stalnih kupaca su svjetski lanci hotela kao Astron, Kempinski, Holliday Inn, Hilton, Sheraton, Intercontinental, Marriott i mnogi drugi. Izniman dio razvoja i proizvodnje koncentriran je na konstruiranje i plasman tzv. medicinskih madraca pod motom "Dobar san za zdrav život"

Najpouzdaniji dokazi neprilagođenog krevetnog sustava su bolovi u vratu i leđima prilikom ustajanja, bolovi i grčevi u nogama te poremećaji cirkulacije. Nerijetko dolazi i do jakih bolova u kralježnici ako prilikom spavanja opterećenje na nju nije ravnomjerno. Pravo rješenje za zdrav i miran san je krevet individualno prilagođen spavaču, koji ergonomski podupire kralježnicu i omogućuje ravnomjernu raspodjelu tjelesne težine na površini kreveta.

Ovakve karakteristike postižu se najbolje na tzv. box krevetu s ugrađenom opružnom jezgrom konstruiranom po principu dvostruke elastičnosti. U ovom slučaju madrac ne leži na krutoj već na visokoelastičnoj podlozi. Prilikom ležanja težina tijela ne distribuira se samo kroz madrac već i na elastičnu podlogu kreveta što omogućuje do 30% rasterećenja madraca uz dodatno poboljšanje anatomskog prilagođavanja tijelu spavača. Istovremeno ovaj sustav omogućuje vrhunsku prozračnost odnosno cirkulaciju zraka unutar krevetnog sustava te produžuje njegov životni vijek.

Iako danas moderni madraci mogu biti u najrazličitijim oblicima od najraznovrsnijih materijala, ipak jedna od najvažnijih njihovih karakteristika je dobra prozračnost odnosno pravilna izmjena zraka u madracu. To se najkvalitetnije postiže višezonskom i višeslojnom đžepičastom jezgrom madraca u kombinaciji sa slojevima kokosa, vlakana agave (sisal) i drugim prirodnim materijalima. S druge strane prozračnost utječe na izbor i sastav navlaka madraca, koje mogu pružiti dodatnu toplinsku regulaciju, zaštitu od štetnih zračenja, efikasno antibakterijsko i antialergijsko djelovanje ili npr. zaštitu od vatre.

Koji krevetni sustav je najbolji za vas ili vaše najmilije, ipak je potrebno definirati isprobavanjem i savjetodavnim razgovorom s educiranom stručnom osobom. Međutim uz to, za objektivnu pomoć pri odabiru, primjenjujemo i specijalizirane visokotehnološke metode. Radi se o mjernom sustavu koji analizom registriranog tlaka između madraca i spavača pokazuje pravilne i nepravilne položaje cijelog tijela kako bi se preporučio što bolji madrac prema tjelesnim osobinama svakog korisnika. Pažljivim individualnim pristupom pod motom "dobar san za zdrav život" nama u "Bernardi" želja je svakom spavaču pomoći u odabiru njegovog "kreveta iz snova".

Tvrtka Bernarda, uz proizvodnju madraca s Bonnell opružnom jezgrom, izniman dio razvoja i proizvodnje koncentrira na konstruiranje i plasman tzv. medicinskih madraca s džepićastom jezgrom. Najvažnije karakteristike ovih madraca su izuzetna anatomska svojstva dok se ostale individualne karakteristike postižu inovativnim oblogama opružne jezgre i navlakama madraca. Navlake madraca za hotele s 5 zvjezdica obavezno se izrađuju od negorive navlake, pri čemu je moguće izraditi i cijeli negorivi madrac sa svim potrebnim certifikatima.

Kvalitetu Bernarda kreveta i madraca potvrđuje poduža referentna lista renomiranih objekata od kojih izdvajamo lance hotela u Europi: Astron, Ramada, Kempinski, Holiday Inn, Sheraton, InterContinental, Hilton, Plaza, Marriott, Radisson kao i mnogi drugi.

Za više informacija o ponudi kreveta i madraca s 5 zvjezdica za Vaš hotel ili dom kontaktirajte stručno prodajni tim tvrtke Bernarda na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili tel: 040 895 300.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:56