Besplatni uzorci TENA Men! Ne dozvoli da kapanje urina kod tvog muškarca prevlada

Ovdje naruči svoju besplatnu TENA Men zaštitu i drži kontrolu!

S TENA Men možeš držati kontrolu nad istjecanjem urina i fokusirati se na sve one dobre stvari u životu. Uvjeri se sam i besplatno isprobaj TENA Men uloške koji su specijalno dizajnirani kako bi udobno pristajali anatomiji muškog tijela i pružili diskretnu i sigurnu zaštitu od istjecanja urina.

Svoj besplatni uzorak preuzmi ovdje i saznaj više informacija.

A upoznat ćeš i g. Stirlinga Gravitasa osvajača zlatne medalje za življenje!

Što on zamisli, to se dogodi.

Uđe u bar, klikne prstima i sve djevojke mu dotrče. Vozi po kišnom danu, izađe iz auta a kiša prestane padati. On je muškarac pravog stasa netko na koga se možeš ugledati i kada je u pitanju nešto kao istjecanje urina. Pogledaj njegov fora film ovdje i DRŽI KONTROLU!

Stirling Gravitas igra u još jednom fora filmu naziva „1 od 4 muškarca“, u kojem govori o učestalosti muške inkontinencije. Dakle ako te muči oslabjeli mjehur, nisi jedini. Svaki četvrti muškarac iznad 40 godine*, može doživjeti neki oblik istjecanja urina.

Pogledaj film „1 od 4 muškarca“ ovdje.

TENA Men. Diskretna zaštita za muškarce. Dostupno u obliku uložaka i zaštitnog rublja u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama. Dolaze u različitim veličinama i moći upijanja. www.TENAMEN.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:31