Besplatno oglasite vašu nekretninu!

Ljeto je lagano na zalazu, jesen pred vratima i krajnje je vrijeme za planiranje početka akademske i poslovne godine. Jedno od glavnih pitanja jest na kojoj lokaciji živjeti i kako najlakše doći do doma bilo za kupovinu bilo za iznajmljivanje?

Potražnja za najmom nekretnina raste u kolovozu i rujnu i oglašivači zasigurno žele prikazati svoju nekretninu u najboljem svjetlu te povećati šanse za iznajmljivanjem. Pretraživanje interneta je danas ključni dio svakodnevnice uz pomoć kojeg provjeravamo sve informacije o kojima želimo saznati više, za koje nismo sigurni jesu li točne ili ne, međutim u moru informacije teže se snaći i doći do informacije koju želimo i trebamo. Stoga, oglašavanje na specijaliziranim portalima olakšava dolazak do željenog cilja. Prvi Kvadrat, specijalizirani portal za prodaju i iznajmljivanje nekretnina nudi rješenja za brojne probleme oglašivača i kupaca.

promo

Korisnici Prvog Kvadrata mogu se osjećati sigurno prvenstveno zbog toga što mogu brzo postaviti svoj oglas i predstaviti nekretninu u željenom svjetlu, a ujedno mogu naći točno ono što žele sa svim informacijama koje su potrebne za kupnju ili unajmljivanje. Postavljanje oglasa brzo je i jednostavno, a prije svega efikasno jer korisnici Prvog Kvadrata koriste najkvalitetnije alate za pretraživanje nekretnina. Poligon Prvog Kvadrata, novost u odnosu na ostale portale za nekretnine, nudi precizno određivanje područja pretrage prema osobnim željama korisnika. Korisnici mogu pretraživanje bazirati na željenim područjima, bilo da se radi o nekretninama uz Jarunsko jezero ili park šumu Maksimir u Zagrebu, uživati u prekrasnom pogledu na Kvarner sa Trsata u Rijeci ili pak u prekrasnoj prirodi Like – interaktivna karta Hrvatska će to omogućiti.

promo

Za korisnike koji se ne osjećaju sigurno pri pretraživanju, Prvi Kvadrat objavio je tutorijal koji će korisnicima portala pojasniti, korak po korak, sve mogućnosti pretraživanja ponude nekretnina, ali i pokazati sve prednosti postavljanja oglasa na portalu. Video tutorijala je moguće pogledati ovdje:

Uz sve navedene prednosti koje donosi portal Prvi Kvadrat, objavljivanje oglasa na portalu je besplatno! Svi korisnici koji žele oglasiti svoje nekretnine mogu to učiniti za nula kuna i iskoristiti promo period koji traje do 10. rujna 2018.!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:31