BEST FASHION BEATS

Best Fashion Beats u novom ruhu

Poznati domaći i regionalni dizajneri najavili modnu jesen i zimu revijom održanom u jednom od najpoznatijih zagrebačkih noćnih klubova

Nakon pune dvije godine, sinoć je u srcu Zagreba ponovno održana uistinu posebna modna predstava. Na ovogodišnjem Best Fashion Beatsu svoje kreacije predstavilo je pet regionalnih dizajnera koji su ovom revijom najavili kolekcije za nadolazeću sezonu.

promo

Jure Brkljača, Anthony Avangard, Francisco Albano Barrio, Samo su neka od poznatih imena koja su promatrala kreacije brandova Teja Jeglich Design, Vibela, Design by Martina Kovač, Design by Marija Vitez i MB Contur kojima je kao gošća iznenađenja, uz izlaz modela na pistu nastupila Ivana Banfić.

promo

Reviju je otvorila Martina Kovač, mlada dizajnerica iz Zagreba koja je ovog puta bila inspirirana glamurom crne i zlatne boje te je prikazala svoju kolekciju haljina dizjaniranih za novogodišnju noć. Nakon Martinine revije, nastupila je Marija Vujević, miss Zagrebačke županije 2017. godine i stalna članica Mozzartina.

promo

Teja Jeglić, mlada je gošća iz Slovenije koja je sa svojim brandom Teja Jeglich design prikazala nove ručno rađene modele kožnih torbi. Nakon Tejine revije, nastupila je i posebna gošća iznenađenja večeri- Sandi Cenov koji je u sklopu ovog modnog događanja po prvi puta otpjevao stihove svoje nove pjesme “Dođi mi”.

Brand MB Contur, sestara Mire i Božice Cvetković iz Beograda, svoju kolekciju posvetile su jakim i samopouzdanim ženama koje se žele osjećati kao zvijezde sa crvenog tepiha svaki put kad obuku svoju večernju haljinu, a kao njihovu reviju pratila je Ivana Banfić sa pjesmom “Ja nikad neću znat”.

promo

Ivana Filipović sa svojim brandom Vibela, predstavila je kolekciju pod nazivom “Devil in disguise” kojom se kroz sedam modela ispričala svoju životnu priču te ju ponosno naziva svojim autoportretom. Svaki od sedam modela priča svoju vlastitu priču, od nježne princeze do snažne fetish kraljice, od nježne, blijede boje bijele kave, do jake, tamne crne.

Reviju je zatvorio brand iz Beograda pod nazivom Design by Marija Vitez, mlade dizajnerice Marije koja je pronašla inspiraciju u mladih, smjelim ženama koje se vole igrati različitim stilovima garderobe i spajaju nespojivo.

Za frizure modela na reviji zaslužni su timovi frizerskog salona Zanetti i salona IN iz Karlovca. Best Fashion Beats, revija regionalnih dizajnera održala se u Zagrebačkom noćnom klubu, Best Venue Hall, a organizatorice Antonela i Roberta Ivanović, ovog puta projektu su dale i dobrotvornu notu te su sav prihod od ulaznica donirale udruzi Malonogometni klub “Trnje” u svrhu pokretanja sportsko rehabilitacijskih radionica za djecu s poteškoćama u razvoju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:34