VODIČ ZA PRAVE NAVIJAČE

Bodrite li naše Kauboje i koja ste vrsta navijača?

 
 Getty Images

Rukometna groznica ponovno nas je zahvatila, a strastveno navijanje očigledno pomaže i našim Kaubojima koji nižu uspjehe na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u rukometu.

Naravno, praćenje utakmica je ujedno postalo i idealna prilika za druženja. Bilo da ih pratite u uskom krugu obitelji ili s ekipom, na vrijeme se opremite s najboljim snackovima. Jeste li ono što jedete dok navijate i koji ste zapravo tip navijača? Za sve tipove donosimo super prijedloge.

UŽURBANI NAVIJAČ

Je li vaš dan toliko lud da utakmicu počinjete pratiti točno sekundu prije početka? Oni koji dojure na prijenos tekme direktno nakon posla, najčešće navijaju uz mini sendviče s kombinacijom suhomesnatog mixa ili samo kobasica. Ideja više: uz malo sira i krastavaca, glad će ubrzo nestati i vrijeme je za fokus na tekmu. Brzo i ukusno rješenje!

Top view of a rustic wooden table filled with delicious cheese and cold meat selection. Some fruits like figs, pears and grapes, olives, pistachios, bread, breadsticks and an olive oil bottle complete the composition. DSRL studio photo taken with Canon EOS 5D Mk II and Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM
Getty Images

DIO EKIPE

Navijanje je totalni gušt kada se okupi cijelo društvo. Ipak, zna se kako su glavno društvo svakog navijača neodoljive grickalice, a bez čipsa i flipsa ne možemo ni zamisliti praćenje tekme. Bez obzira volite li slanu klasiku ili dodatak paprike, ovim navijačima predlažemo da dodatno upotpune zdjelice za grickanje kikirikijem i pistacijom, a u navijački đir se izvrsno uklapaju i kokice.


Lager beer and snacks on wooden table with copy space
Getty Images/iStockphoto

NAVIJAČ UZ CUGU

Pivo je postalo svojevrsno zaštitno piće utakmica koje se idealno slaže uz slane grickalice, a ako vozite, obavezno ga zamijenite gaziranim pićem ili sokovima.

NAVIJAČ KOJI VOLI NEŠTO NOVO

Ako nemate običaj za sreću svaki put ponoviti sve što ste radili na zadnjem gledanju tekme u kojoj smo dobro igrali, nastavite isprobavati nešto sasvim novo i drugačije. Mi predlažemo da pokušate s pripremom vlastitog grickavog miksa u kombinaciji voća i povrća. Salata koja kombinira kelj pupčara i krušku vjerojatno vam nikada ne bi pala na pamet, ali garantirano je iznimno ukusna i dodatno - zdrava.

RECEPT:

U tavi istopite maslac i popržite prokulice dok ne poprime tamnozlatnu boju. Narežite ih i pomiješajte sa sezonskim povrćem i kruškom, a možete dodati i bademe ili lješnjake. Za još bolji okus dodajte tvrdi dimljeni sir ili parmezan narezan na tanke ploške. Ne može jednostavnije.

salad of fresh Brussels sprouts, hazelnuts, cheese, raisins and pears closeup on a plate. Horizontal top view from above
Getty Images/iStockphoto

Bez obzira koji ste tip navijača, okupite se u društvu kojeg najviše volite, opskrbite se hranom i cugom i uživajte u Svjetskom!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:34