Otkrijte intimni sapun Chilly

Budi bezbrižna uz Chilly

 

Intimna njega je temelj zdravlja ženske higijene. Ženska intimna područja vrlo su osjetljiva i stoga zahtijevaju odgovarajuću skrb. To znači, između ostalog, da se moraju koristiti odgovarajući proizvodi kako bi se osigurao balans intimnog područja.

Taj balans često bude narušen različitim životnim izazovima svake žene a Chilly nudi dvije različite vrste tekućih sapuna te dvije vrste maramica za intimnu njegu posebno prilagođenih različitim potrebama žena.

Tražite nježnost?
Otkrijte intimni sapun Chilly delicate s umirujućom formulom koja pruža ugodan osjećaj olakšanja, čak i u onim trenucima kad Vam je potrebno više nježnosti ili u slučaju iritacije. Samo jedna boja označava nježnost: ružičasta! Probajte Chilly delicate!

Formula obogaćena:

  • Ekstraktima Aloe barbadensis - poznata još iz antičkog doba zbog umirujućeg učinka na nadraženoj koži, štiti i osigurava potrebnu vlažnost.
  • Ekstraktima Hamamelis virginiana - odavno se koristi radi umirujućeg učinka: Indijanci su je upotrebljavali za zacjeljivanje rana, a kasnije i Europljani kao umirujuće sredstvo za nadraženu i crvenu kožu.
  • Mliječnom kiselinom - održava stabilnu pH vrijednost za prirodnu ravnotežu intimnog područja.
  • Molekulama protiv mirisa - pomažu u neutraliziranju neugodnih mirisa najosjetljivijeg područja, uzrokovanih intimnim znojenjem.

Nježna i umirujuća higijena bez nadraživanja koja osjetljivoj sluznici pruža ugodan osjećaja olakšanja. Poštuje prirodnu ravnotežu intimnog područja uz pH5, a posebna formula minimalizira rizik od pojave alergija. Klinički testiran!

Kada se koristi?

Prikladan za svakodnevnu upotrebu u svim situacijama kad ti je potrebna nježna higijena, na primjer:

Kod osjetljivosti sluznice
U slučaju iritacije i crvenila
U slučaju svrbeža ili pečenja
Nakon spolnog odnosa

Za nježnost izvan kuće potražite Intimne maramice Chilly Delicate koje najosjetljivijim područjima pružaju olakšanje i zaštitu, gdje god se nalazite. Zaboravite iritacije, a ne zaboravite osmijeh! Probajte intimne maramice Chilly delicate!

Tražite zaštitu?
Otkrijte intimni sapun za svakodnevnu upotrebu koji pomaže u zaštiti Vašeg intimnog područja u svakoj prilici, čak i kada posjećujete mjesta s visokim rizikom neželjenog utjecaja bakterija, kao što su bazen i teretana. Pomaže smanjiti osjećaj svrbeža, pruža sigurnu zaštitu!
Isprobajte Chilly Antibacterial!

Formula obogaćena:

  • Ekstraktom timijana - zahvaljujući svojim aromatičnim i antiseptičkim svojstvima, odavno se upotrebljava u kozmetičke svrhe. Ekstrakt timijana je bogat eteričnim uljima koja imaju učinkovito antibakterijsko djelovanje.
  • Ekstraktom kadulje - vrlo cijenjena od antičkih vremena radi brojnih i različitih blagotvornih djelovanja. Aktivni sastojci se nalaze najviše u listovima ove biljke, a upotrebljavaju se zbog antiseptičkog djelovanja.
  • Mliječnom kiselinom - održava stabilnu pH vrijednost za prirodnu ravnotežu intimnog područja
  • Molekulama protiv mirisa - pomažu u neutraliziranju neugodnih mirisa najosjetljivijeg područja, uzrokovanih intimnim znojenjem.

Učinkovita higijena za zaštitu od neželjenog utjecaja bakterija. Poštuje prirodnu ravnotežu intimnog područja uz pH5, a posebna formula smanjuje osjećaj svrbeža, pružajući trenutno olakšanje. Klinički testiran!

Kada se koristi?
Prikladan za svakodnevnu upotrebu, a posebno u situacijama u kojima je potrebna veća zaštita, na primjer:

U teretani, na bazenu, na plaži … i na svim mjestima gdje postoji veći rizik od utjecaja bakterija
Prije i nakon spolnog odnosa
U slučaju svrbeža
Tijekom trudnoće

Tražite zaštitu izvan kuće?
Kad ste u pokretu i izvan kuće, rizik od neželjenog bakterijskog utjecaja je veći: uklonite bakterije i neugodne mirise jednim pokretom i nastavite s dnevnim aktivnostima! Isprobajte intimne maramice Chilly with Antibacterial!

Poklanjamo 10 paketa koji sadrže Chilly Delicate tekući sapun za intimnu njegu i Chilly Delicate intimne maramice.

Poklanjamo 10 paketa koji sadrže Chilly with Antibacterial tekući sapun za intimnu njegu i Chilly with Antibacterial intimne maramice.

Želite li osvojiti Chilly poklon paket, pošaljite nam u kojoj situaciji bi vam trebao Chilly Delicate paket ili Chilly with Antibacterial paket, a najkreativnije ćemo objaviti i nagraditi.

Sve što morate napraviti jest poslati mail na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., u predmet maila staviti Chilly, u mail napisati svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj mobitela). Vaše prijave primamo do 04.08.2019., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Pravila nagradnog natječaja

Source: Pixabay

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:04