Budite dio pretpovijesne atmosfere na najotkačenijem novogodišnjem dočeku

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 04.12.2018. u 16:10

Metropolis club za novogodišnji doček se pretvara u Bedrock!!

Nakon rasprodana tri tematska dočeka Nove godine, ove godine ekipa iz Metropolis cluba odlučila  je zakoračiti malo dalje u povijest u skladu s današnjom situacijom i povesti vas direktno u kameno doba. I to u mega popularno kameno doba sa najveselijim likovima iz toga razdoblja.  Metropolis club pretvorit će se u Bedrock i sa popularnim Filnstonesima  ufurati vas u Novu 2019.  Posebno dekoriran za ovu priliku kao Bedrock, sa kamenjem, palmama ponekim dinosaurusom, a i mnoštvo božićnih ukrasa Metropolis club  prikazati će vam veseli svijet obitelji Kremenko  u novogodišnjem izdanju. Flintstones -  najpopularnija crtana serija šezdesetih temeljila se na jednom jednostavnom štosu i prikazivala tadašnje društvo u pretpovijesnom izdanju. Tako je i Bedrock, rodno mjesto glavnih junaka, postalo ništa drugo do jednog prosječnog američkog gradića u kamenom dobu, a junaci serije prosječni pripadnici srednje klase kamenog doba. Problem koji se postavio: kako sa tehnologijom kamenog doba postići standard 20. stoljeća rješavao se na različite komične i domišljate načine.

Od automobila, do kućanskih aparata, industrijskih strojeva koji su nerijetko bili samo dinosaurusi.

Dio te pretpovijesne atmosfere  biti će dočaran na zasigurno najotkačenijem dočeku u zemlji, a osim dekoracija i konobari i muzičari dočekati će vas u takvom izdanju. Uz bogatu trpezu na kojima neće biti dinosaurusovih butova, naći će bogati švedski stol se hladne plate, salate, kolači, šampanjac i piće dobrodošlice. I sve to samo za 75 kn.

Oni koji su već bili znaju da će ića i pića biti u izobilju! Posebna atrakcija ove godine je Yabba dabba bubble doo-baloni od sapunice, koji će savršeno nadopuniti ovu duhovitu pretpovijesnu zabavu!

U muzičkom programu uz dva DJ-a koji će puštati najveće hitove 80tih i 90tih godina, zabavljati će vas i kućni band koji će vas najprije pozdraviti sa Meet the Flinstones, a onda oprati po najvećim rock i pop hitovima 80tih i 90tih.  U ponoć vas čeka pjenušac i valcer u pravom romantičnom pretpovijesnom stilu. Atmosfera će zasigurno biti vruća kao i na dosadašnjim partijima, pa stoga outfit prilagodite za puno gibanja!

 

U cijenu ulaznice uključeno: piće dobrodošlice, pjenušac u ponoć, hladni švedski stol(plate i salate), DJ. 100% Band, tematski program. Ulaznice po cijeni od 75 kn možete kupiti u sustavu Eventim  i na prodajnim mjestima ( Tisak, Tisak Media), sustavu Entrio.hr i te svakim danom u Metropolis klubu (šank 09:00h – 02:00h).

Zaboravite brige i probleme, otkačite se i uđite u Novu 2019 potpuno rasterećeni budućnošću, kao što i glasi naš slogan: No Future shock-just fun from Bedrock!!

https://www.facebook.com/events/933239456870602/