BuzzFeed i Dodo u Super Slow-mo mogućnosti na Samsung Galaxy S9 i S9+ uređajima

Kampanja tvrtki Samsung Electronics, BuzzFeed i The Dodo pokazuje kako korisnici na lak i zabavan način mogu zabilježiti najdraže trenutke koristeći opciju slow motion

Kako bi korištenjem SuperSlow-mo mogućnosti na kameri najnovijih Samsungovih perjanica Galaxy S9 i S9+ korisnicima omogućili da svakodnevne trenutke učine nezaboravnima tvrtke Samsung Electronics, BuzzFeed i The Dodo započinju suradnju.

BuzzFeed, svjetska tehnološka medijska tvrtka čije se vijesti nalaze na više platformi i u čijoj mreži za zabavu uživaju stotine milijuna ljudi diljem svijeta te The Dodo - najpopularniji digitalni medijski brend za životinje/ljudei najpopularniji i najvoljeniji izdavač na Facebooku, objavljivat će smiješne i zabavne super slow-motion video zapise na društvenim medijskim platformama - Instagram, Twitter i Facebook.

Video zapisi, uz hashtagove #withGalaxy i #SuperSlowMo, pokazat će korisnicima koliko je jednostavno stvaranje i dijeljenje nevjerojatnih super Slow-mo sadržaja uporabom Samsung Galaxy S9 i S9+ uređaja. Korisnici BuzzFeeda i The Dodoa moći će u sljedeća dva mjeseca vidjeti 30 jedinstvenih sadržaja. Potaknuti trenutnim trendom stvaranja i dijeljenja usporenog sadržaja pomoću pametnih telefona Galaxy S9 i S9+, postovi će bilježiti jedinstvene trenutke u svakodnevnom životu - od kratkih sadržaja do zabavnih video zapisa. BuzzFeed će predstaviti povezane svakodnevne trenutke pretvarajući jedinstvene osmijehe i grimase u momente koji se mogu podijeliti. The Dodo će, pak, imati smiješne, emotivne video zapise i priče o životinjama koje rade nešto zanimljivo, snimljene uređajima Galaxy S9 i S9+ uređajima u autentičnom stilu Dodoa.

promo

- Partnerstvo s BuzzFeedom i The Dodoom na sjajan način pokazuje kako korisnici svakodnevne trenutke mogu učiniti jedinstvenim pomoću Super Slow-mo kamere na Galaxy S9 i S9+ uređajima - izjavila je Younghee Lee, direktorica marketinga i izvršna potpredsjednica tvrtke Samsung te dodala- Snimanje trenutka u trenutku nikada nije bilo jednostavnije, a naša je želja ovim partnerstvima nadahnuti kreiranje kreativnijeg Super Slow-mo sadržaja.

Super Slow-mo kamera na Samsung pametnim telefonima Galaxy S9 i S9+ bilježi usporeno snimanje video zapisa na 960 okvira u sekundi, otkrivajući potpuno novi način ponovnog proživljavanja i dijeljenja posebnih trenutaka u svakodnevnom životu. Uz automatsko prepoznavanje pokreta, korisnici mogu jednostavno namjestiti video snimku i pritisnuti snimanje, odnosno play. Prije dijeljenja sadržaja koristeći tri kreativne opcije - video zapis koji pravi looping, koji ide unatrag ili koji leluja - korisnici mu mogu dodati glazbu pomoću 35 različitih, unaprijed postavljenih mogućnosti, ili odabrati omiljenu melodiju s vlastite playliste.

- Nama je u BuzzFeedu imperativ proizvodnja svjetske klase koja našim kreatorima sadržaja omogućuje fleksibilnost snimanja sadržaja u pokretu na različitim lokacijama - rekao je Ze Frank, glavni direktor za istraživanje i razvoj u tvrtki BuzzFeed. – Korištenjem Galaxy S9 i S9+ pametnih telefona možemo se u našoj produkciji služiti nevjerojatnim značajkama kao što je slow motion, a istovremeno publici pokazati da im više ne treba skupa oprema ili softver za snimanje najdražih trenutaka najbolje kvalitete koje će kasnije podijeliti s prijateljima.

Osnivačica i glavna kreativna direktorica tvrtke The Dodo, Izzie Lerer, je dodala – Našu publiku smo stvarali na temelju našeg jedinstvenog i emotivnog pristupa pripovjedaniju, pozicioniranjem životinja ispred i u središte priče te predstavljanjem divnih i nadahnutih stvari koje one svakodnevno čine. Drago nam je da smo realizirali partnerstvo sa Samsungom i što možemo u zanimljivim i izražajnim trenucima sa životinjama uživati uz Super Slow-mo opciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:57