Cristiano Ronaldo čvrsto vjeruje u važnost ispravne prehrane

 

On ne samo da je jedan od najboljih nogometaša na svijetu, već je i sportaš koji utjelovljuje naše shvaćanje kvalitetne prehrane kao temelja zdravog, aktivnog načina života i pretpostavke za stjecanje presudne prednosti u kompetitivnom svijetu profesionalnog sporta.

“Na terenu sam usredotočen isključivo na jedno – na postizanje najboljeg mogućeg rezultata. Onog trenutka kada moje kopačke dotaknu travu, imam samo jedan cilj: pobijediti. A da bih odigrao kako treba, moj um i moje tijelo moraju biti potpuno spremni za igru. Zato sam duboko uvjeren da je uz vježbanje i trening ispravna prehrana izuzetno važna za mene – kako na terenu, tako i izvan njega.”

“Godine 2013. kompanija Herbalife Nutrition je postala moj službeni nutricionistički partner, velikim dijelom zato što shvaćaju da profesionalni sportaši imaju jedinstvene potrebe u pogledu prehrane i hidratacije. No, ono što me dodatno privuklo ovoj kompaniji je njihova svrha – učiniti svijet zdravijim i sretnijim.”

Herbalife Nutrition je ponosan sponzor više od 190 sportskih događaja, timova i sportaša u čitavom svijetu, koji služe kao primjeri predanosti ove kompanije zdravom, aktivnom načinu života utemeljenom na kvalitetnoj prehrani.

Jedan od rezultata predanog rada kompanije Herbalife Nutrition na poboljšanju sportske prehrane bilo je predstavljanje proizvoda Herbalife24® CR7 Drive 2013. godine, razvijenog u suradnji s Cristianom Ronaldom.

''Otkako surađujem s Herbalife Nutrition, njihovi su mi proizvodi pomogli u optimizaciji mojih sportskih rezultata. Blisko sam surađivao s njihovim stručnjacima i znanstvenicima tijekom razvoja proizvoda Herbalife24 CR7 Drive, osmišljenog da bude izvor energije za vježbanje i da poboljša hidrataciju – ne samo kod profesionalnih sportaša, već i kod svih drugih ljudi koji žele živjeti zdravije i aktivnije.”

Image converted using ifftoany

CR7 Drive testiran je na zabranjene tvari i odobren je u okviru Informed-Sport programa. Informed-Sport je program ispitivanja i certificiranja dodataka prehrani u kojem se provjerava sadrže li proizvodi zabranjene tvari i osigurava se da se proizvođač pridržava visokih standarda.

Više informacija na: www.herbalife.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:59