Damir Kedžo je kroz pripreme za natjecanje DORA koristio usluge fizioterapije pod budnim okom vrhunskih stručnjaka i specijalista bolnice Arithera

Spremniji nego ikad dolazim na Doru, jedva čekam da čujete Divlji vjetre
 promo

Damiru Kedži 2020. počela je i više nego uspješno. Nagrađen je nagradom za najboljeg muškog izvođača u 2019. Nominiran za Porin za najbolju mušku vokalnu izvedbu, njegova pjesma Poljubi me sad u konkurenciji je za Cesaricu siječnja, puno toga na što je godinama čekao ostvaruje mu se.

Pred ovim iznimno talentiranim pjevačem je i nastup o kojem je sanjao, onaj na DORI, natjecanju za Hrvatsku pjesmu za pjesmu Eurovizije.

Pjevam na hrvatskom pjesmu hrvatskih autora

“ Lijepo je kada i publika i struka prepoznaju ono što radiš i nagrade tvoj trud i kvalitetu. Sretan sam, jedino što u životu želim raditi i biti je pjevanje i glazba, danas se ostvaruje sve ono o čemu sam sanjao kao mali. Posebno me veseli ovogodišnji nastup na DORI i sve što zadnjih dana radimo koncentrirano je na pripreme nastupa. Imam pjesmu iza koje 100 % stojim, tim koji sve temeljno i pažljivo priprema i siguran sam u dobar nastup na koji ću biti ponosan. Nadamo se da će i publika i struka prepoznati kvalitetu pjesme "Divlji vjetre” i glasovati za redni broj 16. pod kojim nastupam na DORI. Pjevam pjesmu "Divlji vjetre" hrvatskih autora , na hrvatskom jeziku i bila bi mi čast predstavljati Hrvatsku na Euroviziji.” kaže nam Damir.

promo

Imate 3 minute za dati sve najbolje od sebe

Pripreme za svaki nastup su više od onih samo pjevačkih, ali za DORU su posebne. Imate samo 3 minute, sve ide u živo i vi morate dati sve najbolje od sebe.

Damira je kroz pripreme za natjecanje DORA redovito trenirao, pazio na prehranu, išao na sate pjevanja, ali koristio usluge fizioterapije pod budnim okom vrhunskih stručnjaka i specijalista bolnice Arithera.

promo

“ Svakodnevno sam na nekoliko treninga i vježbi ; vokalnih vježbi s Martinom Tomčić i Ivanom Husar , redateljskih vježbi, trenerskih s Andrejem Pintarićem. Pazim jako na prehranu, trčim i to jeste veliko opterećenje za tijelo. Na kraju dana tijelo pamti sve napore i osjećao sam se “ u potpunom grču”, što od pritiska svih obaveza , odgovornosti i želje da sve odradim maksimalno moguće.

Onda je u moj život ušao liječnički tim Specijalne bolnice Arithera i pripremio me za nastup , ali i za sve druge životne izazove. U centru Zagreba našao sam svoj raj na zemlji, tamo se regeneriram , vježbam , plivam i opuštam a sve pod kontrolom stručnjaka . Rezultati su nevjerojatni, osjećam se “ kao novi” , spremno za sve akcije. Arithera je ozbiljan član našeg Dora tima i hvala im na tome.

“Imaju čudesan aparat Vacusport se zove u koji uđeš umoran i potrošen, a izađeš kao nov, morate to isprobati ljudi. Ono što me je kupilo i učinilo život ljepšim zauvijek je bazen i vježbanje u bazenu. Usred Zagreba, osjećao sam se kao u najboljim termama. Ja sam čovjek s mora i voda me najbolje opušta” dodaje.

promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:59