FUTSAL DINAMO

Dinamovski vikend na PlanetSportu

Jubilarna, peta Šalata je pred nama, a spektakl protiv grčkog Panathinaikosa u nedjelju tek je vrhunac velikog „dinamovskog“ vikenda, a polufinalne utakmice i finale pratite na PlanetSportu dostupnom na Vip i B.net TV platformama.

U subotu, 8. rujna na Šalati, započinje velika završnica Trofeja Dinamo na Šalati. Osam seniorskih, te po četiri ženske i veteranske ekipe tražit će svoj put do velikog finala u nedjelju.

U 20:20, u subotu, gledat ćemo prvo seniorsko polufinale, a u razmaku od 40 minuta nakon toga uslijedit će i drugo polufinale, potom utakmice za treće mjesto među ženama i veteranima, a dan će se zaključiti utakmicom seniora za treće mjesto koja započinje u 23 sata.

U nedjelju, 9. rujna program počinje u 16:30. Tada će se odigrati finale ženskog turnira što će svakako biti povijesni susret jer ćemo po prvi put dobiti najbolju žensku futsal ekipu Zagreba. U 17:15 će početi susret nakon kojeg ćemo saznati i pobjednika Trofeja Dinamo za veterane. U 18 je veliko seniorsko finale, a u 19 sati iščekivani susret dva prijateljska kluba zagrebačkih Plavih i atenskih Zelenih uz odličnu navijačku atmosferu glasnih Boysa i Gate 13.

Pratite uzbudljiv dinamovski vikend na PlanetSportu

Na specijaliziranim sportskim programima PlanetSporta na Vip i B.net TV platformama možete iduće tri godine pratiti Ligu prvaka. Izravni prijenosi susreta Lige prvaka dostupni su na PlanetSport 1, 2, 3, 4, i 5 programima utorkom i srijedom u novim terminima odigravanja susreta, od 18.55 i od 21 sat. Cjelokupni PlanetSport paket programa sa svim utakmicama Lige prvaka dostupan je korisnicima već od 45 kuna mjesečne naknade.

Saznajte sve o ponudi na PlanetSport.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:14