SEMINAR U RUJNU

DOGAĐAJ KOJI ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT! Dr. Bruce Lipton 21. i 22. rujna u Zagrebu

 
Bruce Lipton
 Profimedia, Everett

Dr. Bruce Lipton je američki molekularni biolog koji je postao planetarno poznat 2006. godine kada je njegova knjiga BIOLOGIJA VJEROVANJA, u kojoj je elaborirao teze da su ljudi uglavnom nesvjesni svojih temeljnih predodžbi i uvjerenja o snazi uma i duha u našem životu, proglašena najboljom znanstvenom knjigom godine.

Koristeći jednostavan jezik, ilustracije, humor i svakodnevne primjere, u toj knjizi Dr. Lipton predstavlja i novu znanost pod imenom EPIGENETIKA.

Riječ je o novom pogledu na biologiju čovjeka koji naše tijelo ne smatra pukim mehaničkim uređajem, već ukazuje na ulogu uma i duha koji su u stanju prepoznati promjenu naše percepcije ili uvjerenja onoga trenutka kada svojim stanicama počnemo slati potpuno drugačije poruke.

Poznavanje tih modaliteta predstavlja ključ za naš osobni razvoj i fizičko zdravlje, što govori u prilog tezi da živimo u svijetu svjesnog izbora, a ne genetskog determinizma.

Svi oni koji su primjenili ovo znanje shvatili su enormni potencijal uma koji je u stanju učiniti veliku transformaciju u životu svakoga od nas!

U Zagrebu će praktične metode ove spoznaje biti obuhvaćene programom na kojem će Dr. Lipton učesnike svoga seminara puna dva dana educirati i poticati kako da uz pomoć vlastitog uma preuzmu kontrolu nad svojim životima i postanu vladari svojih sudbina umjesto žrtve svojih programa!

Potražite ulaznice ovdje!

__________________________________________________

Dr. Bruce H. Lipton ©2019

HRVATSKA 2019. – KRATKI PREGLED TEMA NA SEMINARU u ZAGREBU

21. 09. SUBOTA 18:00 – 21:00

Stara znanost dvadesetog stoljeća: priča o ograničenosti !

Newtonova fizika podijelila je svemir u dvije međusobno neinteraktivne cjeline: materiju i energiju.

Takvo je gledište imalo za posljedicu stajalište da na materiju ljudskog tijela ne mogu utjecati nevidljive sile, uključujući dušu i svijest.

Darwinova teorija dovela je pak do vjerovanja da se geni mehanički uključuju i isključuju i na taj način kontroliraju fizičko tijelo, ponašanje i emocije.

Aktualno razmišljanje konvencionalne znanosti i dalje drži tezu da je naše tijelo neinteligentni mehanički uređaj na koji se može utjecati samo kirurškim zahvatima i putem kemijskih supstanci (posebno farmaceutskih lijekova).

Tako nas je upravo znanost uvjerila da smo "žrtve" sila koje ne možemo kontrolirati.

Ali, nova pionirska znanost 21. stoljeća, koju je pod imenom EPIGENETIKA inicirao Dr. Bruce Lipton uklanja ta ograničavajuća uvjerenja starog doba.

Naime, Epigenetika otkriva da ponašanje naših gena kontrolira naše okruženje i percepcija.

Budući da svatko od nas može kontrolirati svoje okruženje i misli, nameće se logičan zaključak da time možemo postati i vladari svoje genetske aktivnosti.

Svojim otkrićima da su energetska polja, uključujući i svijest, primarne sile koje kreiraju naše iskustvo na Zemlji, upravo nas kvantna fizika potiče na preuzimanje kontrole nad svojim životom.

22. 09. NEDJELJA 11:00 – 18:00

1. Nova fizika: dobre vibracije – loše vibracije

Kvantna je fizika dokazala da je cijeli svemir sačinjen od energije, te da je fizička realnost zapravo iluzija.

Naša iskustva određena su isprepletenošću svijesti i duhovnosti s energetskim poljima u koja su uronjena.

Ova polja predstavljaju primarni način komunikacije između svih prirodnih organizama.

Najbolji način za upravljanje kvalitetom življenja je da ponovno naučimo kako koristiti svoje osjećaje, to jest, opažati ta energetska polja, a to znanje koristiti kao smjernice.

2. Od gore prema dolje: povezanost na relaciji um - tijelo

Ne tako davno vjerovali smo da nama upravljaju naši geni. Danas znamo da su svijest, uvjerenja i emocije primarne odrednice genetske aktivnosti našeg tijela.

Spoznaja kako funkcionira povezanost na relaciji um - tijelo otkriva kako i zašto smo manifestirali povijest svog biološkog izričaja.

Što je najvažnije, ovo nas znanje dodatno potiče da povratimo svoju kontrolu nad vlastitim zdravljem i srećom.

3. Iznutra prema vani: kako kreiramo svoje živote

Kombinacija principa kvantne fizike s novom biologijom otkriva da su misli glavni kreator naših životnih iskustava.

Misli nisu zatvorene u našoj glavi, one se emitiraju u vanjski svijet.

Kada naučimo prepoznavati kakav utjecaj ima naša svijest u energetskom polju koje nas okružuje, moći ćemo se maknuti s ideje o sebi kao žrtvi i preuzeti kormilo nad svojim odlukama, te započeti s kreiranjem života kakvog želimo.

4. Matrica... za stvarno

Priroda je dizajnirala djetetov nervni sustav na način da je ono u prvih sedam godina života u stanju stalne hipnoze. Ovo stanje djetetu pomaže da velikom brzinom preuzme kulturološke obrasce koji su neophodni da bi postalo funkcionalni član obitelji i društvene zajednice.

Programiranje kroz obiteljsku liniju određuje naše ponašanje, zdravlje i okolnosti u kojima živimo.

No, problem je u tome što je naš život 95% oblikovan nevidljivim (tj. nesvjesno) programiranim ponašanjem, a dodatno je poražavajuća činjenica da je od 70% programa koje preuzimamo u najranijoj životnoj dobi, po svojoj prirodi ograničavajuće, obeshrabrujuće i sklono samo - sabotaži.

Danas dokazano znamo da se kronične bolesti u odrasloj dobi primarno razvijaju iz iskustava koje čovjek ima za vrijeme začeća, te kao fetus i novorođenče.

5. Uzimanje crvene tablete: efekt medenog mjeseca

Život godinama može biti turoban. Ali, ako se zaljubimo, on će se, za većinu nas, u samo dvadeset četiri sata pretvoriti u raj na zemlji.

Medeni mjesec nije slučajna tvorevina, to je vrijeme u kojem je kreativnost jako izražena i u kojem s lakoćom manifestiramo svoje želje i čežnje.

Razumijevanje kako smo kreirali to iskustvo, te kako ne dopustiti da ono brzo izblijedi omogućit će nam sposobnost manifestiranja takvog stanja svijesti svaki dan do kraja života.

6. Biologija duše: priča o besmrtnosti

U svijetu konvencionalne znanosti i njegove, takozvane istine ne postoji ništa slično kao što je ljudska duša.

S druge strane, kvantna fizika i molekularna biologija otkrivaju univerzum u kojemu je naš identitet povezan s okolišnim "signalom" koji je prisutan bez obzira je li naše tijelo živo... ili nije!

Svaki čovjek izraz je jedinstvene okolišne frekvencije, on je neodvojivi integralni dio svega što postoji (za mnoge - BOG), a MI smo svojoj duši moćan ko-kreator svog ljudskog iskustva.

Ulaznice za seminar mogu se naći na croatia-tickets.com!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:44