Dopustite da vašu kožu dotakne čarolija

Vrijeme kada smo kožu njegovale prvim proizvodom koji nam prvi dođe pod ruku i  nanosile kreme za lice neovisno o tipu kože davno je iza nas. Ljepota i njegovan izgled počinje i završava pravilnom i kvalitetnom njegom od koje želimo puno više, želimo da bude jednostavno, čarobna. Za potpuno magičan doživljaj zapitajte se jeste li „zlatna“ ili „srebrna“ djevojka?

Koji ste tip – energična, glasna, izraženog stava, privlačite svu pažnju ili ste pak povučeniji, vaša zavodljivost je mistična i opijajuća, a duhovna ravnoteža vam je izuzetno važna? Ako se prepoznajete u prvom opisu, vaš odabir vjerojatno će biti zlatna, dok se drugi opis odnosi na osobe koje preferiraju srebrnu boju. Profinjenost, elegancija i glamur zajedničko je ovim bojama, a ovog ljeta dopustite da vašu kožu dotakne čarolija. IROHA Nature predstavlja DIVINE, zlatno-platinastu liniju čiji rezultati se mogu usporediti s božanstvenim, s čarobnom aurom pravih božica. Sada je mogu iskusiti i stvarne žene, i to ne samo učinak koji ima na njihovu kožu, već i osjećaj ekskluzivnosti i veličanstvenosti kada postane sastavnim dijelom dnevnog rituala. Otkrijte svoju sofisticiranu, glamuroznu i božanstvenu stranu i dopustite da vaša koža okupana suncem ovog ljeta zaista sjaji. Dubinska njega, uklanjanje nečistoće i smanjenje pora izuzetno su važan korak u njezi, a u tome su savršen odabir peel-off maske.

promo

S IROHA Nature zlatnom peel-off maskom za učvršćivanje osjećat ćete se poput prave božice, a upravo takvu njegu pružit ćete svojoj koži. Maska s 24-karatnim zlatom poboljšava čvrstoću i elastičnost kože istovremeno smanjujući povećane pore, a kožu čini vidljivo nježnom i čistom, u svega 15 minuta. 24-karatno zlato sadržano u maski koži pruža sjaj i elastičnost, a prirodni ekstrakti poboljšavaju samu teksturu kože, hidratiziraju je i revitaliziraju.

Zavodljiva čarolija Platinaste otkrit će vaše božanske moći, a učinak IROHA Nature platinaste peel-off maske doslovce će vas zabljesnuti. Platinasta peel-off maska beskompromisno će očistiti kožu lica i podariti joj sjaj, čineći je osjetno mekšom i s manje vidljivim porama. Aktivni sastojci platine i hijaluronska kiselina djelovat će poput prave magije i u svega 15 minuta dati sjajne rezultate i ukloniti mrtve stanice kože.

IROHA NATURE proizvode potražite u DM-u i Mülleru.

www.irohanature.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:13