WATCH-A-PORTER

Doznali smo koji su satovi oduševili poznate Hrvatice

 

Ručni sat, kao najbolji odraz stila i osobnosti, jedini modni dodatak bez kojeg ne mogu ni žene ni muškarci. Bez sumnje, najbolji poklon kojeg možete darovati sebi i drugima, sat je dokaz bezvremenske elegancije bez obzira da li je u pitanju klasični, sportski ili trendi model.

Ove sezone društvene mreže i modni svijet osvojili su brandovi koji garantiraju kvalitetu i jedinstven, moderan, minimalistički dizajn, a koji se stilom i izgledom uklapaju u modne trendove sezone. Na novom omiljenom mjestu za kupnju satova WATCH-A-PORTER zastupljeni su globalno popularni brandovi i modeli satova CLUSE, KOMONO, Mockberg, Nixon i Tissot, a najnoviji hit u ponudi su svakako satovi branda Kapten & Son.

Minimalistički dizajn, posvećenost detaljima, fina obrada i doza elegancije čine ove satove posebnima. Na sofisticiran i nenametljiv način, ovi satovi zaokružuju svaki outfit, a naše poznate trendseterice čije stilske kombinacije pratimo i volimo, ove su sezone izabrale upravo ovakve satove kao neizostavne modne dodatke. Pjevačica Žanamari Lalić, prvi hrvatski plus size model Lucija Lugomer, modna urednica i influencerica Ana Bacinger, poznata manekenka Lidija Lešić, te najpoznatija hrvatska modna blogerica Isabella Rakonić pokazale su kako satovi nikada ne izlaze iz mode.

Sve obožavateljice i obožavatelji ovog modnog dodatka imaju novo mjesto za kupnju, WATCH-A-PORTER, koji nudi najpopularnije brandove ali i najnovije informacije te savjete o kupnji sata. Internet je uvelike pojednostavnio način kupnje, a brza i sigurna online kupovina putem nove in adrese sada vrhunske satove čini dostupnijima no ikad.

Tradicija i inovativnost Tissot branda, minimalistički, a opet futuristički KOMONO ili CLUSE, koji je zavladao modnom blogerskom scenom, sportska elegancija Nixon modela i atraktivni švedski dizajn Mockberg satova pružaju raskošan izbor modela za svakoga. Najnoviji modeli u ovoj ponudi su satovi popularnog njemačkog branda Kapten & Son koji njeguje urbani i moderan stil.

Sve što trebate znati o svom omiljenom modnom dodatku, možete saznati na online adresi WATCH-A-PORTER, a uz korištenje koda JUTARNJI15 ostvarujete 15% popusta pri kupnji koju možete iskoristiti do kraja prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:25