Dres hrvatske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 2018. od danas službeno u prodaji!

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 04.04.2018. u 15:33

Saznajte na kojim je mjestima dostupan dres o kojem svi pričaju

Nike i Hrvatski nogometni savez nedavno su službeno predstavili dresove u kojima će hrvatska nogometna reprezentacija nastupiti na FIFA Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji ovog ljeta. Dres je već doživio i svoju premijeru na terenu, a od danas je dostupan i u prodaji na Nike.com, hnswebshop.hr i odabranim prodajnim mjestima kao što su službeni Nike dućan u zagrebačkoj Ilici i Arena Centru.

Sportski gigant Nike nastavio je s tradicijom atraktivnog dizajna i superiorne kvalitete dresa. Službeni, crveno-bijeli dres, bojama se razlikuje od pričuvnog dresa na kojem dominiraju kvadrati u izrazito tamnim bojama: tamnoplavoj i crnoj. Na oba dresa dominiraju prepoznatljivi kvadrati koji su čak dva do tri puta veći u odnosu na prethodne dresove. „Osim izvrsnosti u nogometu, Hrvatska ima jednu od vizualno najatraktivnijih momčadi današnjice”, ističe Pete Hoppins, stariji kreativni direktor u Nike Footballu te dodaje: „Hrvati su izuzetno ponosni na svoje naslijeđe. Ono se manifestira kroz dresove sa šahovnicom,  inspirirane hrvatskom zastavom.”

Ljubitelji nogometa od danas mogu kupiti kompletan službeni i pričuvni dres te odgovarajuće hlačice.

 

Prozračan dres za nesmetano kretanje

Nike je razvio posebnu Fast Fit Vaporknit tehnologiju koja dresove čini lakšima i prozračnijima. Igrači se na terenu mogu kretati bez ikakvih smetnji. Hlačice su izrađene od istog materijala kao i majice: nemaju šavove, a samim time uklonjene su bilo kakve dodatne smetnje, istovremeno omogućujući igračima bolju izvedbu na terenu. Fast Fit Vaporknit tehnologija omogućava brzinu kretanja i uspješno spaja izvedbu na terenu s estetikom.