FOX-ova potpuno nova uzbudljiva špijunska dramska serija "Država u državi" premijerno će biti prikazana 10. travnja u 22 sata na kanalu FOX

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 10.01.2018. u 14:02

Fox Networks Group / Fox Networks Group

Mark Strong glumi Maxa Eastona u nadolazećoj FOX-ovoj špijunskoj dramskoj seriji DEEP STATE.

FOX-ova potpuno nova uzbudljiva špijunska dramska serija "Država u državi"  s Markom Strongom u glavnoj ulozi premijerno će biti prikazana 10. travnja u 22 sata na kanalu FOX.

Sada možete baciti prvi pogled na novu seriju koja se očekuje s nestrpljenjem - objavljena je eksplozivna najava i četiri nove fotografije iz serije “Država u državi”.

Postoje činjenice i postoji fikcija, ali onda postoji i istina. No, jedna stvar sasvim je sigurna, sa serijom “Država u državi” bit ćete opsjednuti. S kritički hvaljenim Markom Strongom u glavnoj ulozi i Joe Dempsiem iz serije Igre prijestolja, FOX-ova odvažna i zarazna nova dramska serija započinje s prikazivanjem 10. travnja u 22:00 h na kanalu FOX. Serija “Država u državi” uranja u nemilosrdni svijet špijunaže, u kojem će vas savjest, ako je još imate, koštati glave i vaših bližnjih.                                                                                                                          

Država u državi” usredotočena je na Maxa Eastona (Mark Strong, Dečko, Dama, Kralj, Špijun, Zero Dark Thirty, Kingsman - Zlatni Krug), bivšeg špijuna čija ga prošlost ponovno počinje proganjati kada ga Pyreneesby George Whitee (Alistair Petrie, Noćni upravitelj, Rogue One: Priča iz Ratova Zvijezda), voditelj tajne skupine MI6-a i CIA-a, takozvanog ‘Odjela’, pozove da svoj novi život ostavi iza sebe. White uvjerava Maxa da se vrati u svijet špijuna kako bi osvetio ubojstvo svog otuđenog sina Harryja (Joe Dempsie, Igre Prijestolja, Skins). Međutim, ulozi se ubrzo podižu kada Max otkrije da se upleo u tajni obavještajni rat i gustu mrežu urote kojom se želi profitirati od kaosa nastalog na Bliskom istoku. Max postaje igrač u opasnoj igri u kojoj se moćne korporacije ne libe jasno pokazati da su spremne na sve kako bi zaštitile svoj ugled i prikrile svoje tajne. S korupcijom na svakom koraku, kome Max može vjerovati? Tko govori istinu i što je potrebno učiniti da se ona otkrije?  Kako bi to otkrio, Max će morati ponovno uroniti u opasni i okrutni život koji je tako očajno pokušao ostaviti iza sebe.

Fox Networks Group / Fox Networks Group

Alistair Petrie glumi Georgea Whitea u nadolazećoj FOX-ovoj špijunskoj dramskoj seriji DEEP STATE.

 

Serija koju je u suradnji osmislio, režirao i čiji scenarij je napisao Matthew Parkhill (Rouge), “Država u državi” je realistični i napeti triler koji se kreće  između osobne priče obiteljskog čovjeka koji se bori kako bi pobjegao od svoje prošlosti i nasilnih mračnih mjera na koje su spremne države i globalni korporativni moćnici.

Jeff Ford, viši potpredjsednik za razvoj sadržaja i Sara Johnson, potpredsjednica za dramske serije, FNG Europa i Afrika, rekli su: "Oduševljeni smo što seriju “Država u državi” možemo uključiti u svoj raspored od 10.travnja. Kao prva dramska serija FNG-a čiji je scenarij nastao u ovoj regiji, “Država u državi” temelji se na našem holivudskom nasljeđu i ponosni smo što smo je razvili u suradnji s talentiranim timom iz produkcijske kuće Endor Productions. Jedva čekamo da gledatelji dožive seriju i možemo se samo nadati da će im se svidjeti jednako kao i nama."

Fox Networks Group / Fox Networks Group

Karima McAdams glumi Leylu Toumi u nadolazećoj FOX-ovoj špijunskoj dramskoj seriji DEEP STATE.

 

Iz produkcijske kuće Endor, koja posluje u sklopu grupe Red Arrow, izvršna producentica Hilary Bevan Jones dodaje: "Država u državi” je uzbudljivi i emocionalni triler koji se bavi nikad aktualnijom i važnijom temom. Stoga smo uzbuđeni što možemo premijerno prikazati najavu serije i nove fotografije, u iščekivanju početka emitiranja na proljeće. Ne bih mogla biti uzbuđenija što seriju “Država u državi” mogu podijeliti s gledateljima FOX-a u Hrvatskoj."

Država u državi” okuplja izvrsu glumačku ekipu, koja uključuje Marka Stronga, dobitnika nagade Olivier i nominiranog za nagrade BAFTA i Tony (Dečko, Dama, Kralj, Špijun, Zero Dark Thirty, Kingsman - Zlatni Krug), Joea Dempsiea (Igre prijestolja, Rogue One), Karimu McAdams (Vikinzi), Alistaira Petriea (Noćni upravitelj, Rogue One), Anastasiu Griffith (Opasna igra, Jednom davno), Lynne Renée (Podvojen), Ameliu Bullmore (Happy Valley), Kingsleya Ben-Adira (Kralj Arthur: Legenda o maču), Pipa Torrensa (Kruna) i Faresa Faresa (Tyrant).

Fox Networks Group / Fox Networks Group

Joe Dempsie glumi Harryja Clarkae u nadolazećoj FOX-ovoj špijunskoj dramskoj seriji DEEP STATE.

 

Izvanredni produkcijski tim iza projekta uključuje producenticu nagrađenu nagradom Emmy Hilary Bevan Jones (Cracker, State of Play, Esio Trot Roalda Dahla), glavnog izvršnog producenta, scenarista, sukreatora i redatelja Matthewa Parkhilla (Rogue), izvršnih producenata Alana Greenspana (Donnie Brasco, High Fidelity) i Helen Flint (Close to the Enemy), producenata Toma Nasha (Pravo na obranu, The Dark Outside) i Khadija Alamija (Domovina), sukreatora i izvršnog producenta Simona Maxwella (Američka odiseja), redatelja Roberta Connollya (The Slap, Balibo) i produkcijskog dizajnera nagrađenog nagradom BAFTA Pata Campbella (Wolf Hall). Jeff Ford i Sara Johnson su izvršni producenti za Fox Networks Group, Europa i Afrika.