PROMO

Gdje za vikend s klincima

Shopping i klinci, do nedavno mi se to činilo kao nespojivo, no onda sam otkrila sve čari zabavnih sadržaja u obiteljskom centru Westgate Shopping City.

Kao ponosna mama, u stalnoj sam potrazi za all-in-one mjestima - savršen spoj shoppinga za mene i aktivnosti za cijelu obitelj.

Subotu planiramo provesti aktivno pa dogovaram s mužem plan i odluka pada da će svatko dobiti vrijeme za sebe ali i da se malo svi zajedno podružimo.

Sastavljam listu… muž želi pogledati ponudu novih televizora, a znam da to nije jedina tehnika koja ga zanima. Iskreno, to mi i odgovara, malo vremena za mene i shopping u miru. Taman da pronađem savršene sandale za ovo toplo vrijeme, a možda i neke sitnice za klince. Ljetne majčice im mogu kupiti sama pa ih neću voditi sa sobom nego im govorim da imaju 2 sata za skakanje i ludiranje u dječjoj igraonici.

PROMO
Dječja igraonica Family Park

Family Park igraonica, jedinstvena u Hrvatskoj, pravi je mali raj za djecu, gdje oni mogu nesmetano uživati u zabavnom, poučnom i kreativnom sadržaju. Moji klinci s nestrpljenjem čekaju novo ludiranje u igraonici.

Dan provodimo u našim malim guštima s klincima i ne pada mi na pamet gubiti vrijeme na kuhanje. Bilo da se radi o nečem na brzinu ili uživanju u dugom ručku, u Westgateu mogu uvijek pronaći restoran za ispunjenje svih naših gurmanskih želja.

Burgeri, juhe, grill plate, salate, pizza i mnogo toga za svačiji ukus. Naš odabir je pao na roštilj, dečki su ludi za ćevapčićima, idemo u Batak! Nakon klopanja treba i utrošiti te kalorije, zato nam je plan protegnuti noge i baciti se na kuglanje. Kuglana Rock'n'Bowl s čak 14 staza za velike i 2 staze za male kuglače naš je izbor za obiteljsku rekreaciju.

Mi za vikend biramo shopping, igraonicu i finu klopicu .. Biramo Westgate! A vi?!

Vikend popuste i pogodnosti pronađi na www.westgate.hr

Linker
19. travanj 2024 18:10