Goran Višnjić u drugoj sezoni intrigantne serije „BEZVREMENI“

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 27.11.2018. u 16:44

TIMELESS - SEASON 2 - EPISODE 210 -
Ron Batzdorff/NBC/Courtesy of So

Od 3. prosinca u 22:00 h na kanalu FOX

Serija Bezvremeni prepuna je uzbudljivih događaja iz povijesti, akcije i neizvjesnosti hoće li tim znanstvenika moći spasiti svijet i održati tijek povijesti nepromijenjenim. Serija odvodi gledatelje u one točke u prošlosti, zbog kojih su mnogi zaželjeli putovati kroz vrijeme, a druga sezona počinje s emitiranjem 3. prosinca u 22:00h na kanalu FOX. Ljudska mašta i znatiželja, koja navodi na razmišljanje što se zapravo dogodilo na poznatim bitkama, kako bi bilo upoznati velike povijesne ličnosti, zaslužna je za veliku popularnost ove serije. Velika baza fanova omogućila je i snimanje druge sezone, na oduševljenje autorskog tima kojeg čine Eric Kipke (Revolucija, Lovci na natprirodno) i Shawn Ryan. Jednu od glavnih uloga igra izvrsni Goran Višnjić, koji je utjelovio lik misterioznog Flynna.

TIMELESS - SEASON 2 - EPISODE 206 -
Justin Lubin/NBC/Courtesy of Son
 

U prvoj sezoni serije „Bezvremeni“ misteriozni zločinac Flynn (Goran Višnjić) ukrao je tajni vremeplov s namjerom da uništi Ameriku i tako pokrenuo niz događaja koje pokušavaju spriječiti profesorica povijesti Lucy (Abigail Spencer), vojnik Wyatt (Matt Lanter) i znanstvenik Rufus (Malcolm Barrett). Njihove misije dosta su zahtjevne jer osim što moraju spriječiti Flynna u njegovim namjerama, moraju paziti i da ne utječu na događaje iz prošlosti kako se ne bi budućnost, to jest sadašnjost koju poznajemo, promijenila.

TIMELESS - SEASON 2 - EPISODE 208 -
Ron Batzdorff/NBC/Courtesy of So
 

U drugoj sezoni omiljena ekipa nastavlja putovati kroz prošlost s jednim ciljem-spriječiti uništenje svijeta. Lucy, Wyatt i Rufus spojit će se s neobičnim saveznikom u pokušaju uništavanja Rittenhousea-smrtonosne organizacije koja je postavila tajne agente kroz vrijeme, kako bi promijenila tijek povijesti i narušila stabilnost svijeta. Ovoj opasnoj organizaciji pripadala je i Lucyna obitelj stoljećima. U neobičnoj avanturi posjetit će 1692.,1917,1941., 1981. i još mnoge druge godine tijekom kojih su se odvijali ključni događaji koji su oblikovali povijest.

Gledatelji će moći upoznati Marie Curie, Hedy Lamarr, Williama Randolpha Hearsta, mladog J.F.Kennedyja kojem će agenti Rittenhousea pokušati oduzeti život, te mnoge druge zanimljive povijesne ličnosti.

U glavnim ulogama: Abigail Spencer kao Lucy Preston, Matt Lanter kao Wyatt Logan, Malcolm Barrett kao Rufus Carlin, Goran Višnjić kao Garcia Flynn