Hit među fiskalnim blagajnama za “paušaliste”

Obrtnici “paušalisti” - što se odnosi na velik broj frizera, kozmetičara, taksista i sezonaca - od 1. srpnja moraju izdavati fiskalne račune. Mnogi od njih odabrali su Neosalon fiskalnu blagajnu, a u nastavku donosimo i zašto.

Kada se naizgled preko noći pojavi proizvod koji zasjeni etabliranu konkurenciju, nameće se pitanje: kako? Istražili smo detaljnije ovaj proizvod i shvatili da tu nema ničeg tajnovitog - Neosalon jednostavno pogađa ‘u sridu’ potrebe ciljanih kupaca.

U prvom redu jednostavnost

Izdavanje fiskalnih računa izuzetno je lako, a blagajna radi i kada nestane internet veze uz automatsku naknadnu fiskalizaciju. Izrada ‘R1’ računa, ponuda, promjena cijena u letu te automatsko slanje podataka knjigovođi, samo su neke od brojnih mogućnosti ove jednostavne, male, ali moćne fiskalne blagajne.

Prije fiskalizacije potrebno je učiniti nekoliko predradnji:
1. ishoditi digitalni certifikat u FINI (cijena je 375 kn i vrijedi 5 g.)
2. osigurati pristup internetu (tako se uspostavlja veza s Poreznom upravom)
3. odabrati fiskalnu blagajnu prema svojim potrebama poslovanja
4. donijeti interni akt koji definira poslovne prostore i blagajne te odluku o blagajničkom maksimumu
5. nabaviti ovjerenu Uvezenu knjigu računa za slučaj zastoja u radu blagajne

Uređaj ‘sve-u-jednom’

Nitko ne želi da mu blagajna zauzima pola pulta, a većina ljudi neće se gnjaviti s kablovima ili bežičnim povezivanjem pisača. Na ovom mjestu Neosalon iskazuje prvi razlog svoje popularnosti: malen je, u sebi sadrži pisač, a na internet se povezuje preko WiFi-ja, podatkovne SIM kartice ili putem mobitela.

Prilagođen frizerima, kozmetičarima, taksistima, sezoncima…

Za razliku od ostalih rješenja, Neosalon određenim djelatnostima pruža posebne dodatne mogućnosti. Tako frizeri i kozmetičari mogu voditi karticu klijenata ili koristiti kalendar rezervacija s automatskim slanjem SMS podsjetnika klijentima radi smanjenja nedolazaka na ugovorene termine. U poslovanju salona važna je estetika, a Neosalon je malen i lijep.

Taksistima se posebno sviđa brzo izdavanje računa uz mogućnost promjena cijena, upisa vožene relacije ili izdavanja ‘R1’ računa.

Terenski djelatnici cijene bateriju koja traje danima, a sezoncima je privlačno što podršku plaćaju samo u mjesecima u kojima koriste uslugu, bez ikakve dodatne birokracije.

Uz to, svi paušalisti odahnut će jer više neće morati ručno voditi zakonski obveznu knjigu prometa - ona se u Neosalonu vodi automatski.
Pogledajte video o Neosalon fiskalnoj blagajni:

Za frizere

Za taksiste

Za sezonce:

Za paušaliste:

Usluga od A do Ž

Neosalon za korisnika popunjava FINA obrasce potrebne za traženje certifikata, izrađuje interni akt i Odluku o blagajničkom maksimumu te radi ugradnju cjenika. Usluga standardno obuhvaća usklađenje sa zakonskim promjenama, sigurnosno pohranjivanje podataka (backup), zamjenski uređaj i centar za korisničku podršku, pa čak i udaljeno spajanje na uređaj u slučaju potrebe.

Prije nego li odaberete fiskalnu blagajnu, postavite si sljedeća pitanja:
- Je li rješenje pouzdano i dokazano?
- Radi li bez internet veze uz automatsku naknadnu fiskalizaciju?
- Je li oprema sklona kvarenju?
- Uključuje li zakonske promjena?
- Uključuje li zaštitnu kopija podataka (backup)?
- Je li dostupan zamjenski uređaj, kada i dolazi li spreman?
- Pomaže li unaprijediti vaše poslovanje? (izrada ponuda, veza s knjigovođom, ispis poruka na računu, laka promjena cijene i unos popusta i sl.)
- Da li radi brzo i jednostavno se koristi?
- Zadovoljava li specifičnosti vaše djelatnosti? (frizeri, taksi službe, sezonci, terenci)

Cijena je najbolji dio

Cijena je ugodno iznenađenje, tim više što uključuje gratis podršku do kraja godine. Za Neosalon Mini treba izdvojiti 1.192 kn+PDV, a u partnerstvu s HOK-om obrtnicima je omogućena kupnja u 6 rata po 225 kn+PDV, i sve to bez ugovorne obveze. Stoga ne čudi što je ovaj proizvod na Facebooku u vrlo kratkom vremenu skupio izniman broj lajkova i pozitivnih komentara. Za više informacija posjetite www.neosalon.hr ili nazovite na broj 052-388-223.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:26