Hit singl koji zaista osvaja hrvatske glazbene visine!

U ovom periodu godine često se nagađa koja će pjesma obilježiti nadolazeće ljeto i osvojiti vrhove kako svjetskih tako i hrvatskih glazbenih top ljestvica.

Dok će na svjetskim top listama zasigurno vladati šesteroznamenkaste i veće brojke pregleda, hrvatskim glazbenim eterom iznenađujuće brzo se probija jedna mala nenametljiva balada.

promo

Riječ je o pjesmi "Visine" mladog glazbenika Matije Cveka, koja je u svega dva tjedna od svog objavljivanja prikupila nešto više od 45 000 pregleda na YouTube-u i polako zagrabila najveće radijske postaje.

promo

Matija Cvek- novo je ime, koje je pogotovo zagrebačka publika imala priliku čuti uživo na brojnim svirkama i uvjeriti se kako ovaj mladi glazbenik funkcionira pred najstrožim kritičarima, njima samima.

Processed with VSCO with hb2 preset
promo

Ovaj mladić koji je prošle godine nastupio kao Jacquesov back-vokal na Eurosongu, za svoj singl odabrao je pjesmu koju je sam napisao uz pomoć Mislava Žabarovića i aranžera Alana Dovića.

Ispod samog spota snimljenog na atraktivnim lokacijama oko Privlake na otoku Pagu, nalaze se brojni pozitivni komentari gledatelja koji ovu pjesmu i spot opisuju superlativima i nazivaju pravim osvježenjem.

"Visine" su pjesma koja se polako rastvara poput glazbene kutije i izvlači svu silinu, kako emocija tako i vokala ovog mladog glazbenika.
Ne sumnjamo kako će vas ovaj topao vokal predodređen za velike pozornice natjerati da se ovog ljeta zaljubite i odete s njim u "glazbene visine"!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:42