Hrvatska diploma za uspješnu svjetsku karijeru

Sveučilišna diploma u današnjem je poslovnom svijetu imperativ Što je stupanj vašeg obrazovanja viši, rastu vam i mogućnosti na tržištu rada. Znate li da postoji sveučilište s čijom se diplomom lako i brzo zaposlilo čak 95% onih koji su ga uspješno završili?
 contrastwerkstatt - stock.adobe.com

Libertas međunarodno sveučilište je prvo privatno hrvatsko sveučilište koje ove godine slavi 15 godina postojanja. Sve je počelo osnutkom Visoke poslovne škole Libertas 2004., a prošireno je 2016. spajanjem zagrebačke i dubrovačke podružnice, te statusom sveučilišta. Na osam preddiplomskih, pet diplomskih, jednom poslijediplomskom specijalističkom i jednom doktorskom studiju, znanje je steklo na tisuće studenata iz Hrvatske, ali i 30 drugih država sa pet kontinenata. Na Libertasu se visoko obrazovanje može započeti na stručnim studijima te ga bez prepreka nastaviti na sveučilišnom studiju, s tim da studenti koji to žele mogu studirati do najviše razine obrazovanja, doktorske razine, što ne nudi niti jedna druga privatna visokoškolska institucija u Republici Hrvatskoj.

Iskustvo u praksi – najbolja metoda učenja

Kad je riječ o obrazovanju, Libertas međunarodno sveučilište u potpunosti je posvećeno svojim studentima i njihovim individualnim potrebama. Nastavni proces i vrhunski predavači omogućavaju stjecanje profesionalnih vještina i znanja relevantnih za buduću karijeru, te time Libertas otvara mnoštvo novih mogućnosti i omogućuje studentima da preuzmu kontrolu nad svojom budućnosti.

Studentima je na raspolaganju Centar za karijere Sveučilišta kojem se mogu javiti maturanti u potrazi za savjetom ili edukacijom o budućem životnom pozivu. Libertas omogućava i studentima koji studiraju u Zagrebu da jedan semestar studiraju u Dubrovniku na engleskom jeziku, za one studente koji to žele.

Postoji li bolja metoda učenja od osobnog iskustva? Libertas raspolaže vlastitim hotelom s pet zvjezdica, u kojem studenti turističkih smjerova mogu usavršiti i odmah primijeniti svoje znanje. Libertas s punim pravom nosi naziv međunarodnog sveučilišta jer ponosno ističe značaj interkulturalnog dijaloga i promovira multikulturalnost svoga znanstvenog i nastavnog djelovanja. Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta pobrinuo se da su studentima na raspolaganju različiti programi za razmjenu, kao što je Erasmus+, program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport. Sudjelovanje i partnerstva na brojnim međunarodnim znanstveno-istraživačkim projektima kao i EU projektima dokazuju da Libertas svojim sadašnjim i budućim studentima pruža više od klasičnog formalnog obrazovanja, što pokazuje sve veći broj Libertasovih studenata koji provode čitave semestre na suradničkim ustanovama u inozemstvu.

Prvih 15 tek je početak

Na Libertasu se njeguju dugoročni i cjeloživotni odnosi, tj. mreže koje su sadašnjim studentima i alumnima na usluzi u nadolazećim desetljećima rada. Tako je Alumni mreža razgranata prema mnogim velikim kompanijama diljem svijeta, što donosi bogate plodove, jer prijateljstva koja se stvaraju u našem akademskom okruženju često prerastaju u dugoročna poslovna partnerstva. Isto vrijedi u odnosima studenta i nastavnog kadra, a predavači dostupni studentima dolaze iz krugova uglednih znanstvenika, uspješnih poduzetnika i menadžera. Ulaganje u obrazovanje je ključ uspjeha. Iskoristite prednosti studiranja na Libertasu i pružite si životnu priliku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:29