HT za blagdane nudi Huawei smartfon po dvostruko nižoj cijeni!

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 22.11.2017. u 10:41

HT

Magenta 1 svima duplo više

 

Blagdanska ponuda Hrvatskog Telekoma već tradicionalno za sve nove i postojeće korisnike donosi niz pogodnosti, a ove godine one su udvostručene. Svi korisnici Magenta 1 usluge dobivaju duple gigabajte, minute i poruke, a uz posebnu ponudu smartfona Samsung (J7 i S8)  i Huawei (P10 i P10 lite) dostupnih odmah po 0 kuna (ostatak na rate), Huawei Y6 2017 je uz kupnju još jednog uređaja snižen čak za duplo.

HT

Huawei Y6 2017

 

Svi koji uzmu 10 GB interneta u Najboljoj L tarifi dobit će još toliko potpuno besplatno, kao i Stream On opciju preko koje na svojim mobilnim uređajima mogu neograničeno gledati video sadržaje putem mobilnih aplikacija HBO GO, Pickbox, YouTube i Netflix i MAXTV To Go te aplikacija po izboru bez potrošnje internetskog prometa..

Magenta 1 za privatne korisnike uz najbrži internet donosi i brojne pogodnosti u korištenju mobilnih i fiksnih usluga te najbogatiji televizijski sadržaj u Europi, i to na više uređaja odjednom putem MAXtv To Go aplikacije. Uz Pickbox – najveći videopaket filmova i serija, mogućnost gledanja TV sadržaja unatrag i 30 sati prostora za njegovo snimanje, kao i dodatne fiksne minute prema zemljama EU i svijeta, ovih blagdana korisnici će moći uživati u filmskim božićnim klasicima.

Blagdanska ponuda Hrvatskog Telekoma bit će dostupna do kraja prosinca u svim prodavaonicama i web shopu na www.hrvatskitelekom.hr.