Imago Ogilvy proglašen je najboljom hrvatskom agencijom za proteklu godinu!

Prema godišnjem b-report izvješću Marketing Magazina Imago Ogilvy proglašen je najboljom agencijom u Hrvatskoj za 2019. Ovo je četvrti put u posljednjih 5 godina kako je agencija imala čast nositi tu titulu uz bok najboljih agencija i oglašivača u regiji.

Naime, b-report Marketing Magazina godišnji je pregled najnagrađivanijih kreativnih kampanja i oglasa iz regije. Lista pobjednika proizašla iz ocjenjivanja sudionika na raznim festivalima, izložbama i natjecanjima, a popis festivala sastavljen je u suradnji s kreativnim direktorima i direktorima agencija, medija i oglašivačima u regiji i u pojedinoj zemlji. Cilj ovakvog izvješća je predstaviti lokalnu kreativnu industriju svijetu i regiji, posebice klijentima i drugim agencijama.

Osim prestižne titule za najbolju agenciju protekle godine, Imago Ogilvy se može pohvaliti i činjenicom da je njihova kampanja Boranka, nastala u suradnji sa Hrvatskim izviđačima, prema b-reportu prepoznata u kategoriji najboljih kampanja. Također, Hrvatski izviđači i Pipi Beverages su se pronašli u kategoriji najboljih oglašivača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:36