IMOGEN LABEL NIGHT S DARSHANOM JESRANIJEM Brooklyinski talent nastupati će u dvorani Matis 16. studenog s Ilijom Rudmanom i Antoniom Zuzom

 

Darshan Jesrani dolazi 16.11. u dvoranu Matis gdje će nastupati zajedno s osnivačima izdavačke kuće Imogen Recordingsa - Ilijom Rudmanom i Antoniom Zuzom.

Ovaj talent iz Brooklyna će uskoro izdati svoj 'Gotta Do EP' sa Imogen Recordings-om, izdavačkom kućom fokusiranom na house i disco, koju su 2015. godine osnovali DJ-i i producenati Ilija Rudman i Antonio Zuza. Jesrani je bolje poznat kao dio poznatog dua Metro Area, u kojem je svirao s Morganom Geistom. Na ovoj snimci demonstriro je nekoliko desetljeća glazbenog iskustva. Radi se o uvjerljivom izletu koji pokazuje Jesranijevu univerzalnost, te je svjedočanstvo zašto kontinuirano uspijeva ostati relevantan.

Uvrstio je na popis i Charli Umami iz Planetselfa i njen vokal iskoristio za skladbu 'Take me'. Još jednom i ploča i producent uspjeli su zadiviti izdavanjem glazbe koja „razmišlja napredno“ i prelazi nekoliko konvencionalnih granica među žanrovima.

Datum izlaska je 19. studeni.

Ulaz u Matis je 70/90 kn, a ulaznice za koncert možete kupiti i unaprijed na svim prodajnim mjestima Entrio sistema ili na njihovoj web stranici www.entrio.hr

Za dodatne informacije posjetite Facebook stranicu eventa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:36