Inbar Lavi u novoj seriji "Prevaranti" glumi opasnu zavodnicu u kojoj je teško odoljeti

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 13.09.2017. u 13:44

IMPOSTORS -- Episode 102 -- Pictured: Inbar Lavi as Maddie -- (Photo by: Ed Araquel/Bravo)
Ed Araquel/Bravo

 

Nova serija “Prevaranti” koja je s prikazivanjem započela 4. rujna na kanalu FOX Life, oduševila je publiku i kritičare odličnim akcijskim zapletima prepunim tajni i spletki, ali i vrhunskom glumačkom postavom koju predvodi prelijepa izraelska glumica – Inbar Lavi. Osim u seriji “Prevaranti”, Inbar je glumila u brojnim drugim televizijskim serijama među kojima su najpoznatije “Sinovi anarhije” redatelja Kurta Suttera, te u novim epizodama serije “Zakon braće” koje su premijerno bile prikazane ove godine u travnju na kanalu FOX.

IMPOSTERS --
Dean Buscher/Bravo
 

Inače poljskih i marokanskih korijena, Inbar je oduvijek znala da želi otići iz Izraela i postati glumica kao njezini uzori - Izraelka Natalie Portman i Ayelet Zurer. Od malih nogu, sanjala je o svjetlima pozornice, a u glumu se zaljubila još kao djevojčica. “Odrasla sam u maloj obitelji, a moji se roditelji nisu baš najbolje slagali. Konstantne svađe bile su dio moje svakodnevice. Jedini trenuci mira i tišine bili su kada sam izvodila razne plesne točke pred roditeljima, pričala izmišljene priče i pjevala. Obožavala sam glumiti razne likove! Imala sam sreću da su ovi najsretniji trenuci iz mog djetinjstva koje pamtim, danas dio mog posla”, izjavila je Inbar.

IMPOSTERS --
Ed Araquel/Bravo
 

U novoj seriji “Prevaranti”, Inbar glumi zavodljivu umjetnicu Maddie s jedinstvenom metodom varanja neopreznih žrtava. Promjenom svoje osobnosti ona tjera muškarce i žene da se zaljube u nju, vjenča se s njima, te nestaje s njihovim novcem. “Ono što me privuklo u Maddienom liku je njezina kreativnost i činjenica da se ona odlično zabavlja u svakom trenutku. Maddie je prava manipulatorica i uvijek par koraka ispred svojih žrtvi”, rekla je Inbar te dodala kako je igranje ovako kompleksnog lika s različitim osobnostima bio pravi izazov: “Bilo je dosta iscrpljujuće većinu vremena, posebno u fizičkom smislu jer sam morala svakodnevno po nekoliko sati provoditi u odjelu šminke zbog stalnih promjena likova koje sam glumila.”

IMPOSTERS --
Ed Araquel/Bravo
 

Inbar se za ulogu vrhunske manipulatorice i prevarantice u seriji “Prevaranti” pripremala kroz razgovore sa stvarnim zločincima. U jednom je intervjuu izjavila: “Prvo što sam primjetila da je svima njima zajedničko njihova inteligencija. Svaki od njih je bio iznimno i natprosječno inteligentan. Njihovi uspjesi ovisili su o njihovoj sposobnosti praćenja najmanjih detalja. Tako su uvijek bili par koraka ispred svih. Razgovori s njima pomogli su mi da bolje shvatim i ‘uđem’ u Maddiein lik.”

IMPOSTERS --
Ed Araquel/Bravo
 

Maddiena spletka u seriji svaki put upali, sve dok se njezine posljednje žrtve, Ezra (Rob Heaps), Richard (Parker Young) i Jules (Marianne Rendun), ne udruže kako bi je pronašli. No, kako bi uhvatili Maddie, trojac će i sam morati svladati umjetnost varanja, a to neće svaki put biti tako lako. U seriji, uz ove vrsne glumce, jednu od važnijih uloga ima i sjajna Uma Thurman, kao agentica FBI-ja.

IMPOSTERS --
Eike Schroter/Bravo
 

U ponedjeljak, 18. rujna, gledatelji će moći pogledati treću ujedno i prijelomnu epizodu na kanalu FOX Life. Trio koji želi pošto-poto uloviti Maddie i osvetiti joj se za sve što im je učinila, polako skupljaju sve više i više tragova koji bi ih na kraju doveli do Maddie. Za to vrijeme, Maddie se fokusira na novu žrtvu – zgodnog Patricka (Stephen Bishop), no njezini problemi ovdje tek počinju. Spletke postaju sve kompliciranije i zahtjevnije, a Maddie je za petama nova opasna agentica Leeny Cohen koju glumi vrhunska hollywoodska glumica – Uma Thurman…

IMPOSTORS --
Eike Schroter/Bravo
 

U glavnim ulogama: Inbar Lavi kao Maddie, Rob Heaps kao Ezra Bloom, Parker Young kao Richard Evans, Marianne RendÛn kao Jules, Stephen Bishop kao Patrick i Uma Thurman kao Lenny Cohen.