Usisavač koji štedi vrijeme

iRobot i mali kućni ljubimci

Volite svoje kućne ljubimce, ali volite i čist dom? Bez dlaka koje ljubimci ostavljaju? Baš zato je najbolji odabir Roomba...

Osim što Roomba robotski usisavač štedi vrijeme, za vas će biti idealan i ako imate kućne ljubimce. Znamo da ljubimci zahtijevaju posebnu brigu, ali to zahtijeva i životni prostor u kojem žive. Roomba rješava problem dlaka brzo i učinkovito, a vama ostaje samo slobodno vrijeme za uživanje...

„Volim svoju Roombu zato što svaki dan "porumba" kuću umjesto mene. Zato što je tako jednostavna, detaljna i učinkovita. Zato što čisti za mojom čupavom Bubom dok ja učim, a moj jedini posao je stisnuti clean ili još bolje, namjestiti vrijeme čišćenja.

I nakon pola godine, svaki dan sam oduševljena rezultatom čišćenja. Sve očisti, čak i uglove (iskreno, prije kupnje nisam mislila da će uglove očistiti).“ Martina Protulipac

Od sada Vaš kućni ljubimac ima najboljeg prijatelja, a vi se ne morate svakodnevno boriti s metlom, usisavačem i dlakama.

Kako bi vas dom dočekao uredan i čist, iRobot Roomba je moguće i vremenski programirati tako da on može posao obavljati i dok vas nema kod kuće. Uključit će se sam onda kada mu vi to naredite i završiti posao kada to vi želite.

Mi mu nismo pronašli manu, a njegova funkcionalnost, tihi rad i precizna tehnologija zaista su nas oduševili. Ipak nećemo se lagati, zavoljeli smo ga baš iz razloga što radi umjesto nas.

Želite li i vi uštediti svoje vrijeme i uložiti u nekoga tko će posao čišćenja obaviti za vas sada je pravo vrijeme za to.

iRobot Roomba 876 od 15.2. do 31.3.2017. možete pronaći po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 4.499,00 kn, a Roomba 980 po akcijskoj cijeni od 6.999,00 Kn. Roomba 876 je dostupan kod ovlaštenih prodavatelja Elipso, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, Top Shop, eKupi, Pevec, Svijet Medija, Abrakadabra, Harvey Normann i na iRobot Hrvatska Internet prodaja, a sve dodatne informacije o proizvodu i akciji nalaze se ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:05