Iz prodajnog salona na kućnu adresu: od sada je u Hrvatskoj moguće naručiti i kupiti preko Interneta i nove automobile

NASTAVAK DIGITALNE TRANSFORMACIJE AUTOBIZNISA

Kupovina preko Interneta postala je dio naše svakodnevice i trend kojemu su potrošači u Hrvatskoj sve skloniji. Upravo iz tog razloga tvrtka AutoZubak odlučila je ponuditi tržištu jedinstvenu i inovativnu uslugu koja vam omogućuje da na izuzetno efikasan i praktičan način, po prvi puta u Hrvatskoj i šire, pokrenete proces odabira i kupnje automobila iz udobnosti vlastitoga doma. Ovim revolucionarnim poslovnim modelom tvrtka AutoZubak unijela je svježinu na automobilsku scenu ali i napravila veliki iskorak u auto-industriji.

Nakon uspješnog lansiranja usluge online prodaje rabljenih automobila početkom travnja, tvrtka AutoZubak odlučila je tržištu ponuditi kupnju preko interneta i za nove automobile. I to za marke Volkswagen, Audi i ŠKODA. Radi se o potpuno naprednom i tehnološki sofisticiranom načinu kupnje novih automobila čija je posebnost svakako i isporuka automobila na kućnu adresu kupca. Uz pomoć intuitivnih alata, putem web stranice www.autozubak.hr, moguće je obaviti detaljan pregled automobila, pogledati ga iz svakog željenog kuta, pa čak i pregledati unutrašnjost prije konačne odluke o kupnji koja osim uštede vremena štedi i novac.

Kupnjom automobila na ovaj način svaki kupac ostvaruje i dodatne pogodnosti – policu obveznog osiguranja, dodatnu godinu jamstva i isporuku na kućnu adresu. Uz ovaj osnovni paket, svaki kupac može samostalno kreirati vlastiti paket pogodnosti, a posebnost je i mogućnost otplate uz 0% kamate na tri ili četiri godišnje rate, ili uz druge standardne modele financiranja putem operativnog ili financijskog leasinga. Dodatna posebnost ovog futurističkog modela prodaje automobila svakako je i mogućnost reklamacije – svaki kupljeni automobil možete vratiti u roku do 15 dana od dana kupnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:54