Jednostavno bolji način grijanja

 

Dolazak zime tjera nas da sve više vremena provodimo u svom domu. To je najbolje mjesto gdje se odmaramo od užurbane svakodnevnice i punimo baterije za novi dan. Iz tog je razloga od iznimne važnosti stvoriti ugodnu i toplu atmosferu za vrijeme hladnih dana. Svima onima koji su to postigli čestitamo, a onima koji o tome tek razmišljaju- nek’ ne čekaju. Sada je pravo vrijeme za kupnju....krenite u akciju! Nudimo Vam rješenje o kojem svakako treba razmisliti.

S ponosom možemo istaknuti da je Mramoterm grijaća ploča naš proizvod izrađen od prirodnog materijala (kamena, mramora ili granita ), visoke sposobnosti grijanja, lijepog izgleda i neograničenog vijeka trajanja. Iza nas je više od 32 godina iskustva, tisuće zadovoljnih kupaca u Hrvatskoj i inozemstvu, što je potvrda visoke kvalitete našeg proizvoda.

Usavršen sustav grijanja

Mramoterm grijaća ploča montira se brzo i jednostavno na bilo koji zid prostorije. Različitim uzorcima mramora ne remeti se estetska vrijednost prostora. Izvodi se kao cjelovito ili parcijalno grijanje. Može se montirati i u vlažne prostore poput kupaonica. Uz nisku cijenu ugradnje Mramoterm grijanja (2–3 puta nižu nego kod grijanja plinom ili naftom), nema troškova izrade kotlovnica, dimnjaka, skladištenja goriva, održavanja i popravaka. Najveću učinkovitost postiže uz vlastitu termostatsku regulaciju. Uključeno 24 sata dnevno ima optimalan odnos potrošnje el. energije i ugodne topline. Održavajući ugodnu temperaturu u prostoru sa prosječnom izolacijom, potrošnja el. energije iznosi cca. 400-500 Wh po m² prostora / 24 h, što predstavlja uštedu energije od cca. 25-50 % u odnosu na ostala grijanja.

Zdravo i ugodno

Kao što sunce grije svaku površinu koju obasjava, tako i MRAMOTERM grijanje prožima zrak bez pokretanja i toplinskim zračenjem grije čvrsta tijela u prostoru ( zidove, podove, namještaj ... ) koji postaju spremnici topline. Ovakav način grijanja eliminira razliku temperature između stropa i poda te svodi cirkulaciju i sušenje zraka na minimum, sve to u interesu Vašeg zdravlja ( posebno asmatičarima , ali i svima s poteškoćama u disanju te osobama koje su sklone alergijama).

Mramoterm ploča za grijanje ne posjeduje dijelove koji izazivaju buku i vibracije, štetna zračenja i štetne promjene u okolini. Zaštita je provedena višeslojnom izolacijom električnih vodova tako da ne postoji mogućnost od strujnog udara ili opeklina kod dodira. MRAMOTERM grijanje odgovara u potpunosti svim propisima o sigurnosti i zaštiti.
Uvjerite se i sami, kontaktirajte nas. Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Proizvodnja i prodaja:

Mramoterm

Marinići b.b.

51216 Viškovo

www.mramoterm.hr; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

051/257-414;

051/257-161

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:53