Jeste li već probali najbolje kobasice na Adventu?

 

„Život je prekratak da bismo pili lošu rakiju i jeli loše kobase“. I ove godine slogan je to Ličke kuće, koja je ponovno u središtu bogate adventske gastronomske ponude grada Zagreba i jedino mjesto gdje možete kušati autohtone ličke proizvode.

Osmišljena s puno ljubavi prema zavičaju i ličkoj hrani, Lička kuća vam u domaćem ambijentu svakodnevno nudi bogat izbor izvornih ličkih proizvoda: domaće kobasice, čvarke, ličke pole s basom i slaninom, sarmu, rakiju, krumpir, zelje, velebitsko pivo...

U Ličkoj kući možete kušati kobasice od divljači, počastiti se buncekom to go i vrhunskom travaricom iz Krasna. Ili, možda, nagrađivanim rakijama Stilanova Lika, koje, kao i proizvodi Sirane Runolist, nose oznaku Lika Quality. A lička plata – topla ili hladna – uvijek je pravi izbor u adventske dane.

Sve kobasice pripremljene i servirane u Ličkoj kući autohtone su, 100% domaće, 100% bez aditiva, 100% bez konzervansa! Po tome je Lička kuća sasvim posebna i drukčija od svih ostalih. Prepoznali su to i brojni posjetitelji koji joj se stalno nanovo vraćaju.

Ličku kuću možete pronaći sve do 7. siječnja na samom početku Gajeve ulice – na južnom rubu Trga bana Jelačića – i osjetiti jedinstvene mirise i okuse Like.

Ako ste ogladnjeli na poslu, a ne želite odmah ići kući, pravi izbor za vas je happy hour ponuda svakog radnog dana od 15 do 17 sati. U ponudi su ukusni i zdravi obroci 100% domaći, 100% prirodni, bez konzervansa, aditiva i umjetnih dodataka, svi po promotivnim cijenama.

Samo u happy hour terminu možete u Ličkoj kući kušati čvarke to go po 15 kuna, sarmu po 35, velebitsku kobasicu po 18, kuhano vino po 12 i travaricu po 10 kuna.

Bilo da ste nostalgični i da vam nedostaje Lika ili ste samo ogladnjeli šetajući adventskim Zagrebom, Lička kuća je prava adresa za vas.

Kompletan jelovnik i sve važne informacije o ponudi jela i pića potražite na internetskoj stranici lickakuca.com i na Facebook stranici Ličke kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:59