Kako na ljetovanje bez školskih briga

Koja su vaša sjećanja na kupovinu udžbenika? Vjerojatno svi pamtimo dugačke redove pred knjižarama koji su nas, u kombinaciji s vrućinama koje vladaju u tim danima, dovodili do toga da nam uistinu trebaju psihičke pripreme za izlazak iz kuće. Pogotovo zato jer se rijetko pronalaze svi udžbenici na jednom mjestu, pa znamo da nas čeka stajanje u barem nekoliko redova.

Ipak, posljednjih godina situacija se promijenila jer nam je sve veći razvoj Internet trgovine u Hrvatskoj omogućio da iz svojih klimatiziranih dnevnih soba ili uživajući u ljetnim večerima godišnjeg odmora negdje uz more, vrlo jednostavno, uz nekoliko klikova riješimo sve svoje školske brige, ali i ostvarimo brojne pogodnosti koje nas ne čekaju i u redovima knjižara.

Uz malu pomoć eKupi, hrvatskog WEB Trgovca Godine 2016, od početka ovog ljeta do danas, već 60.000 roditelja ljetuje bez spomenutih školskih briga i svi u eKupi su sretni što već 6. godinu zaredom umanjuju stres i olakšavaju život brojnih roditelja diljem zemlje.

Dakako, najsretniji su kad im se zadovoljni roditelji javljaju sa svojim iskustvima i pohvalama te ih ponosno dijele s našim čitateljima:

Andrea je zadovoljna jer…“ naručivanje udžbenika i ostalog pribora preko eKupi štedi i vrijeme i novac. Ne moram obilaziti knjižare, ne trošim dodatna sredstva za benzin i plaćanje parkinga, te slobodno vrijeme provodim s djetetom. Kako? Pa sa samo nekoliko klikova u košarici će se naći baš sve što djetetu treba za školu: udžbenici, omoti, pribor, torba, oprema za tjelesni… Brzo, jednostavno, bez dodatnih troškova, a s darovnim bonom od 100 kuna mogu i sebi priuštiti ponešto iz široke eKupi ponude…“

Ivan je opušten jer „naučio sam sve vezano uz kupovinu udžbenika i opremanje djece za školu prepustiti eKupi. Uz dvoje klinaca, prošao sam redova i redova, a ovakav način kupovine je za mene prava revolucija. Od kuće zajedno odaberemo što žele, a sve stiže na kućna vrata kad mi odaberemo…“

Maja je sretna jer„svaki roditelj zna koliko košta opremanje djeteta za školu, a kad ih imate četvero to je stvarno veliki izdatak. Zato nam stvarno dobro dođe plaćanje na rate i popusti na školskom priboru, kao i na odjeći i obući. Zadnje tri godine kupujemo preko eKupi i sigurno ćemo nastaviti…“, a njena Karmen je oduševljena jer: …“meni ljeto dugo traje i jedva čekam da počne škola. Najdraže mi je kad mi dođu nove školske knjige, lijepo mirišu i volim ih listati. Najsretnija sam sa Hello Kitty naljepnicama s mojim imenom, a sljedeće godine bih možda htjela da budu na Frozen…“

Pridružite se i vi zadovoljnim kupcima. Posjetite www.ekupi.hr i prepustite se njihovoj cjelovitoj ponudi – čeka vas besplatna dostava za narudžbe udžbenika u vrijednosti 300kn (s datumom dostave prema vašem izboru), omotani udžbenici s personaliziranim naljepnicama te posebni popusti na školski pribor. Platite jednokratno karticama, pouzećem ili do 12 rata bez kamata, a kao posebno iznenađenje stiže vam poklon bon u iznosu od 100kn – iskoristite ga na proizvode iz ljetnog kataloga.

Sretan i uspješan početak nove školske godine, i učenicima i roditeljima, želi eKupi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:10