NAJPOUZDANIJA ZAŠTITA

Kako se lakše boriti s problemom od kojeg pati svaka četvrta žena u Hrvatskoj

Tegobe s inkontinencijom nemaju samo starije osobe. Ona se često javlja kao nuspojava različitih bolesti. S njome se susreću i žene i muškarci, nevezano uz njihovu dob. Imate li problema s nekontroliranim mokrenjem - nemojte odustajati od aktivnog života.

Ako njegujete inkontinentnu osobu – osigurajte joj najpouzdaniju zaštitu i osjećaj sigurnosti. Stupnjevi inkontinencije utvrđuju se na temelju prosječne količine nekontrolirano isteklog urina (mjereno u ml) tijekom 4 sata:

  • lagana (do 100 ml) inkontinencija
  • umjerena (100 – 200 ml) inkontinencija
  • teška (iznad 200 ml) inkontinencija

Seni Lady proizvodi garancija su pouzdane zaštite i vrhunskog osjećaja udobnosti koji pružaju tako željenu i potrebnu zaštitu i diskreciju. U ovoj liniji vrlo diskretnih proizvoda za inkontinenciju, dostupno je čak sedam veličina uložaka, koji su anatomski oblikovani, ne sadrže lateks, prate pokrete tijela i savršeno prijanjaju na donje rublje. Seni Lady ulošci su prozračni i omogućuju koži da diše, a odjeći da ostane suha.

Pružajući sigurnu zaštitu za laganu i umjerenu inkontinenciju Seni Lady ulošci omogućuju aktivan život i bezbrižnost unatoč urinarnim problemima. S pojačanom moći upijanja, zaštitom od neugodnih mirisa i specijalnim distribucijskim slojem Seni Lady ulošci pružit će maksimalnu diskreciju, u svakom trenutku.

Svojstva upijajućih proizvoda Seni Lady:

DISKRECIJA I UDOBNOST zbog izuzetno mekanog i glatkog vanjskog sloja.

ANATOMSKI OBLIK koji omogućuje optimalnu prilagodbu tijelu, zbog čega je osigurana potpuna sloboda pokreta, udobnost i diskrecija.

KOŽA SLOBODNO DIŠE – omogućena je cirkulacija zraka jer je vanjski sloj izrađen od specijalnog prozračnog netkanog materijala.

UGODAN OSJEĆAJ SUHOĆE zahvaljujući specijalnom distribucijskom sloju (EDS) koji osigurava brzu i ravnomjernu distribuciju tekućine u unutrašnjost apsorpcijske jezgre.

SPRIJEČENA POJAVA NEUGODNIH MIRISA - Odour Stop oznaka je funkcionalnog svojstva superapsorbera integriranog u apsorpcijsku jezgru upijajućeg proizvoda, koje onemogućuje razvoj neugodnih mirisa.

MINIMALNI RIZIK ALERGIJSKE REAKCIJE jer se umjesto lateksa koristi elastično tkanje pa je rizik alergijskih reakcija sveden na minimum.

BOLJA PRILAGODBA TIJELU zahvaljujući širokoj samoljepljivoj traci za učvršćivanje na donje rublje.

Seni program sadrži i cijelu kozmetičku liniju Seni Care proizvoda za njegu suhe i iritaciji sklone kože.

Seni Lady ulošci dostupni su u svim Bauerfeind specijaliziranim prodavaonicama medicinskih proizvoda, boljim ljekarnama i na web shopu bauerfeind.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:01