Kozmetika na kojoj će vam koža biti zahvalna

 

Suha koža? Ljuskice? Crvenilo? Zatezanje?

Stručnjaci s više od 30 godina iskustva donose vam kozmetiku s blagotvornim naftalanom koja hrani i obnavlja kožu sklonu ljuskanju i čuva je od negativnih utjecaja hladnoće i vjetra.

Osobito sada, u prijelaznom razdoblju, kada još prisutna hladnoća i grijanje dodatno isušuju i nadražuju ljuskavu i crvenu kožu. Suhi zrak skida tanki lipidni sloj koji ima ulogu zadržavanja vlažnosti. U takvim uvjetima skloniji smo razvoju i pogoršanju simptoma već postojećih kožnih problema, neovisno o tome govorimo li o licu ili cijelom tijelu.

Jedinstvena linija dermokozmetike za njegu suhih mjesta na koži i kože sklone atopiji

Iskoristite posebnu akciju BESPLATNE DOSTAVE za sve narudžbe na području Republike Hrvatske do 31.03.2020. Narudžbe isključivo na: naftalankozmetika.eu i tel. 01/ 2834 522

Obavezno navesti promo kod: PROLJEĆE2020

Učlanjenjem u naš program vjernosti, već pri prvoj narudžbi, ostvarite popust od 15% na svu Naftalan kozmetiku.

Naftalan kozmetika bogata je mineralima naftalanskog ulja i blagotvorna protiv problema kože. Smiruje nadraženu kožu, potiče njezinu regeneraciju i čuva obrambeni mehanizam kože, a time i njezine funkcije.

Čak i djeca iznad 3 godine starosti, zahvaljujući njenom sastavu i blagotvornosti, mogu koristiti Naftalan kozmetiku.

Naftalan krema (200 ml) - bogata mineralima naftalanskog ulja. Pomaže vrlo suhoj koži i koži sklonoj ljuskanju na način da je hrani, obnavlja i potiče njen oporavak.

Naftalan krema s ureom (100 ml) - obogaćena ureom, koja koži vraća prirodnu ravnotežu hidratacije, učvršćuje, omekšava i njeguje kožu te ju štiti od isušivanja i prijevremenog starenja i doprinosi održavanju glatke i mekane kože.

Naftalan ulje (200 ml) - olakšavanje i sprječavanje problema kože sklone ljuskanju, crvenilu i suhoći! Može se koristiti na cijelom tijelu te je zbog svojeg tekućeg stanja naročito pogodno za korištenje na vlasištu. Naftalan ulje može se koristiti i za pripremu kupke.

Naftalan šampon (200ml) - za nadraženo vlasište, sklono pojavi crvenila; smanjuje pojavu prhuti te doprinosi normalizaciji masnog vlasišta i to bez otežavanja kose. Može se koristiti i kao gel za tuširanje za cijelo tijelo, ili u kombinaciji s Naftalan uljem u pripremi kupki.

Naftalan kremgel (150 ml) - S.O.S. za masažu svih umornih i napetih dijelova tijela; za leđa, vrat, ramena, ruke, laktovi, šake, noge, koljena i stopala. Opušta napetost i zategnutost, otklanja umor kod povećanih fizičkih napora i sportskih naprezanja – hodanja, plivanja, jedrenja, planinarenja, skijanja, kao i kod dužeg stajanja. Nanosi se i umasirava kružnim pokretima na zahvaćeno mjesto nekoliko puta tijekom dana.

Uvijek i svuda! Za sve generacije! Nakon uzbuđenja i cjelonoćnog plesa Naftalan kremgel opušta umorne dijelove tijela i pruža osjećaj ugode!

Za detaljnije informacije o Naftalan kozmetici posjetite našu web stranicu naftalankozmetika.eu

Instagram ili Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:28