100% GIFT GUIDE

Kupovina božićnih poklona je pred vratima, a mi vam donosimo najbolji vodič kako odabrati idealne darove

 

Stižu blagdanski dani i vrijeme darivanja, a slobodno možemo reći i najljepši dio godine. Uživanje u Adventu, šetnja gradom, miris kuhanog vina i svjetlost lampica na svakom su koraku, ali i brojni izlozi koji nude nepreglednu ponudu poklona. Ali kako odabrati savršene darove za svoje najbliže, obitelj, prijatelje i kolege? Neki od nas se na vrijeme štreberski pripreme i krenu u laganu kupovinu već u listopadu, ali činjenica je kako većina nas shopping poklona odrađuje u prosincu.

Woman wrapping christmas gifts presents photo taken from above overhead
Hands wrapping paper bows. Table top shot taken directly above
Getty Images

Kako bi vas ove godine spasili od panike i kupovine u zadnji tren, donosimo vam ultimativni vodič kroz poklone, a kako biste se što lakše snašli, posebno smo pripremili kategorije za dame i gospodu.

Od senzualnog donjeg rublja brenda Lisca, preko neizostavnih CAT gadgeta koji nam olakšavaju svakodnevicu, pa sve do pravih blagdanskih modnih Diadema komada. Njega lica danas je sve jednostavnija pomoću čudesnog Forea i domaćeg brenda Olival te očaravajuće kozmetike Melvita i L'Occitane. Ako želite pokloniti elegantan i decentan nakit, Argentum je ovdje za vas, a ukoliko mislite da je najbolji poklon make up, proučite ponudu Aura kozmetike.

Ako vam je lakše kupovinu svih poklona obaviti na jednom mjestu, za to također imamo rješenje u obliku City Center one ponude. Modni dodaci poput Lovely Bags torbi nikada nisu loša ideja za sve trendesterice, a za darove s personaliziranim potpisom pogledajte odabir Lilly land Decor komada te prekrasnih Magic Book Lab poklona.

Najbolji gift guide proučite ovdje i u tren oka si olakšajte božićni shopping!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:38