Kupujete ili prodajete svoj dom? Može i bez stresa!

Potraga za stanom, kućom ili pak građevinskim zemljištem često predstavlja komplikaciju u životima onih koji se nalaze u toj situaciji. Zbog neodlučnosti koji su prvi koraci koji se trebaju poduzeti kako bi se postigla što veća efikasnost u procesu, mnogi osjećaju kako ni ne žele započeti s tim.

Svi koji su barem jednom tražili novi dom, prodavali/ iznajmljivali vlastitu nekretninu ili pak tek krenuli u razmatranje koja je idealna nekretnina za njih, znaju sve o tome koliko je važno da pretraživanje na oglasnicima po zadanim kategorijama bude jasno, brzo i precizno.

Zbog navedenih razloga, specijalizirani portal za nekretnine Prvi Kvadrat pobrinuo se da korisnici koji se ne osjećaju sigurno pri pretraživanju, veoma jednostavno pronađu svoj novi dom. Tutorijal Prvog Kvadrata korisnicima portala će pojasniti, korak po korak, sve mogućnosti pretraživanja ponude nekretnina, ali i pokazati sve prednosti postavljanja oglasa na portalu. Video tutorijala je moguće pogledati ovdje:

Od filtriranja oglasa prema kvadraturi nekretnina, cijeni ili lokaciji, Prvi Kvadrat nudi čak 16 dodatnih filtera čime je potraga za idealnim domom maksimalno pojednostavljena i brža. Za sve one koje ne vode računa o imenima ulica, kojima se sviđaju određeni dijelovi grada ili pak manja mjesta, a ne žele provesti sate tražeći adresu po adresu, novost u odnosu na ostale portale za nekretnine je i alat „Poligon“. Prednost ovog alata je u tome što nudi precizno određivanje područja pretrage prema osobnim željama korisnika te geolokacija koja će svaku nekretninu točno pozicionirati na karti Hrvatske.

promo

Uz sve navedeno, korisnici se mogu posavjetovati s blogom Prvog Kvadrata, u kojem su se stručnjaci ovog specijaliziranog portala pobrinuli pronaći sve odgovore na potencijalna pitanja. Korisnici koji su ipak malo opušteniji i skloniji suvremenijim pristupima pretraživanja, svoje preferenciju mogu zadovoljiti na Facebooku i Instagramu Prvog Kvadrata na kojima mogu pratiti svakodnevne objave najzanimljivijih oglasa nekretnina.

Prvi Kvadrat nudi izbor najkvalitetnijih nekretnina, iz svih dijelova Hrvatske po šarolikim preferencijama korisnika, a ovo su neke od njih:

  • SJEVERNI JADRAN

ATRAKTIVNA KUĆA S BAZENOM U BLIZINI MORA

promo

U biseru hrvatskog turizma, gradu na iznimnoj lokaciji, brojnih kulturnih spomenika, gastronomskih delicija i kulturnih manifestacija – Rovinju – na prodaju je fantastična samostojeća kuća.
Atraktivna kuća prožeta je modernim, minimalističkim interijerom. Dominira bijela boja, a naglasak daju umjetnička djela te hidromasažni bazen koji je smješten na poprilično neobilnom mjestu – dnevnom boravku. S obzirom da je riječ o modernoj izvedbi, bazen izgleda kao ekskluzivna dekoracija dnevnom boravku otvorenog prostornog plana. Tražite li nekretninu uređenu sa stilom, visokokvalitetnom opremom te u blizini mora, ovo bi mogao biti Vaš novi dom.

  • DALMACIJA

VILA S BAZENOM NA SAMOJ PLAŽI U BLIZINI TROGIRA

promo

U „srcu“ Dalmacije, povijesno i kulturno veoma bogatom Trogiru, točnije njegovoj neposrednoj blizini, smjestila se samostalna luksuzna kuća koja će novim vlasnicima omogućiti privatnost i visoku razinu komfora. Vila je izgrađena kaskadno, te se proteže na 4 etaže sa sveukupnom površinom od 500m. Osim što je nekretnina građena vrhunskim materijalima, pomno se pazilo i prilikom uređenja interijera te sadržaja u sklopu nekretnine. Volite more, no isto tako želite imati svoj bazen? Bitna vam je tjelovježba, no i opuštanje u sauni? Osim svega navedenoga, ova Vam nekretnina nudi pregršt luksuznih sadržaja, a posebni dodatak je i vlastiti vez za brod koji se nalazi na molu ispred doma.

  • SLAVONIJA

ŠARMANTAN DVOETAŽNI STAN U GRADU NA DRAVI

promo

Svi koji žele svoj novi dom pronaći u najzelenijem hrvatskom gradu na kopnu poznatom po Dravi, Kopiki, mostovima, Knedl satu itd., gradu koji je nekada bio bogati obrtnički gradić, u kojemu je prvome počeo prometovati tramvaj, prepoznatljivom po baroknoj i austrougarskoj arhitekturi – Osijeku – savjetujemo da zavire u ovaj divan obiteljski stan. Stan se sastoji od 5 spavaćih soba, 2 kupaonice, sveukupnih 129msmještenih na dvije etaže. Stan je u fantastičnom stanju, opremljen modernim namještajem i dekoracijama koji stanu daju dašak rustikalog, a time i osjećaj kako je idealan za obitelji. U blizini se nalaze svi potrebni sadržaji poput trgovina, Doma Zdravlja, autobusne stanice, parka što će uvelike olakšati svakodnevnicu.

  • LIKA I GORSKI KOTAR

KUĆA U BLIZINI NACIONALNOG PARKA PLITVIČKA JEZERA

U još uvijek relativno netaknutoj prirodi, između Ličke Plješivice i planinskog lanca Male Kapele, u neposrednoj blizini našeg najvećeg, najstarijeg i najpoznatijeg nacionalnog parka – Plitvička jezera, smjestila se ova prostrana nekretnina. S obzirom da Plitvička jezera svake godine bilježe porast broja posjetitelja, ova nekretnina je idealna kako za vaš novi dom ili vikendicu, tako i u vidu nekretnina s mnogobrojnim smještajnim jedinicama namijenjenim za iznajmljivanje. Sveukupna površina kuće od 340 m, smještena je na prostranom zemljištu od 1300 m2 te je svojim apartmanima i sobama visoke kategorije savršeno je ukomponirana u cijeli koncept odmora u prirodi.

  • SREDIŠNJA HRVATSKA

LIJEPA OBITELJSKA KUĆA S BAZENOM

promo

U istočnom dijelu podsljemenske zone, točnije na Zelenom brijegu, na prodaju je obiteljska kuća površine 300 m koja se smjestila na prostranoj okućnici od 1575 m. Kuća se prodaje po cijeni od 1370 € po m. Okružena je zelenilom, mirom i tišinom što ju čini idealnom za sve one koji žele pobjeći od gradske vreve, a biti dovoljno blizu gradu. Kuća ima 3 spavaće sobe te veliki dnevni boravak otvorenog prostornog plana. Radi se o nekretnini masivne i kvalitetne gradnje, zanimljive arhitektonske izvedbe. Zabavna obiteljska i prijateljska druženja zagarantirana su budući da nekretnina ima bazen, roštilj i kamin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:17