Lana Klingor Mihić otkriva tajnu njezinog lijepog izgleda

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 16.06.2017. u 10:04

Lana Klingor Mihić, koja svojim izgledom i pozitivnom energijom osvaja mnoga srca, u posljednje vrijeme prilično je aktivna na društvenim mrežama, i samim time omogućuje nam uvid u njezin idiličan obiteljski život. Lana je ponosna majka triju djevojčica, koje od nje mogu poprimiti najljepše ljudske vrijednosti. Osim što se odlično snalazi u kuhinji, svoje slobodno vrijeme najviše provodi sa rodbinom i najbližim prijateljima, a jedan od glavnih Laninih hobija svakako je vrtlarstvo u kojem zaista uživa. Pravilna prehrana i prirodni proizvodi kojima njeguje svoje lice, svakako su doprinijeli tome da ova 36-godišnja ljepotica izgleda bolje nego ikad.

 

Kako joj to uspijeva?

Vlasnica PR agencije KLINKA, prije nekoliko mjeseci počela je koristiti Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora, od čega joj koža uvijek izgleda sjajna i glatka: „Imam bore smijalice. Volim ih. Imam i one na čelu. Njih ne volim. Ne volim ni onu između obrva jer ispada da se stalno ljutim, ali nemam razloga za paniku, jer tu je krema protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron koja će to 'popeglati'! Nju pak jako volim. I odlična je kao podloga za tekući puder. Konačno sam otkrila proizvod koji mi odgovara i koji savršeno sakrije moje godine! “.

 

Intenzivna krema za pomlađivanje, koju lijepa Lana Klingor Mihić jednostavno obožava

100% prirodna krema s hijaluronom europskog porijekla, koja nije testirana na životinjama, u samo nekoliko tjedana vidljivo zaglađuje tanke linije i popunjava duboke bore. Redovitim korištenjem kreme možete postići čak i do 80% mlađi izgled, potiče obnavljanje epiderme i kožu štiti od štetnih vanjskih utjecaja.

Kako djeluje?

Idealna kombinacija 100% prirodne hijaluronske kiseline i senzacionalne 4D Anti-Wrinkle forumule protiv bora garantira, da je Lux-Factor 4d Hyaluron krema sigurna i dokazano učinkovita terapija protiv bora. Klinički i dermatološki testirana formula spada među najučinkovitiju inovaciju u kozmetičkoj industriji za smanjenje bora i sprječavanje starenja kože. Mikromolekulske mase aktivnih sastojaka u Lux-Factor 4D Hyaluron kremi protiv bora prodiru u dublje slojeve kože, te na taj način popunjavaju boru iznutra prema van. Patentirana formula 4D Hyaluron s promjerenim sastojcima potiče prirodni proces obnove epiderme. Idealna kombinacija aktivnih sastojka štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja, a redovitim korištenjem kreme, koža postaje čvršća i pomlađena.

 

Prije i nakon 2 tjedna redovitog korištenja Lux-Factor 4D Hyaluron kreme protiv bora.

Želite li i vi isprobati Laninu omiljenu kremu?

Upravo sada možete po akcijskoj cijeni s 30 % popusta naručiti svoju kremu protiv bora 4D Hyaluron na Lux-Factor.com ili pozivom na broj 01 6700 137!

Pozor, za dodatnih 10% POPUSTA u košarici upišite kod KREMA10