Lider taxi prijevoza na zagrebačkim ulicama

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 12.03.2018. u 11:08

 

Udruženje koje gotovo već čitavo stoljeće obavlja djelatnost autotaksi prijevoza u javnom gradskom prometu grada Zagreba.  Radio taksi Zagreb nezaobilazni je dio grada.

Bilo da ste njegov stanovnik ili samo gost,  vjerojatno ćete u nekom trenutku zatrebati njihovu uslugu. Dostupni 0-24 sata svih 365 dana u godini.

Svi vozači Udruženja imaju položen stručni ispit i  licencu. 

U svom dugogodišnjem radu i djelovanju važno je spomenuti i sudjelovanje u brojnim humanitarnim projektima te u okviru svoje djelatnosti pružanja maksimalne pomoći i podrške osjetljivim skupinama svojih sugrađana u trenucima kada im je to najpotrebnije. Jedan od zadnjih primjera je suradnja s udrugom Nismo same.

Neosporna je činjenica da  Radio taksi Zagreb svojim iskustvom, poznavanjem grada, kvalitetom usluge i  brojnošću članova  ima apsolutni prioritet u odnosu na ostale taksi tvrtke u našem gradu.

Potpuno kompjuteriziran i najmoderniji radio-taksi centar, omogućava korisnicima iznimno brzo prihvaćanje poziva, te njihovo preusmjeravanje prema jednom od preko 1000 vozila u taksi floti s kojom raspolažu.

Time je korisnicima usluge  omogućeno da im naručeni prijevoz stigne  na željenu adresu polazišta u roku od nekoliko  minuta.

Osim pozivom, vozilo možete naručiti i putem besplatne RADIO TAXI app. iz ureda, kafića ili svog doma, bez gubljenja vremena, trčanja za vozilom na ulici ili šetnje do prvog taxi stajališta.

Potpuno besplatna i jednostavna za korištenje, aplikacija je dostupna za  android ili  iOS telefone ili tablete.

U svakom trenutku možete vidjeti na kojoj lokaciji  se nalazi naručeno vozilo. GPS lokator, automatski, u vašem mobilnom telefonu ili tabletu, prepoznaje vašu lokaciju, a vi  upisujete vaše željeno odredište.

Registracijom na Radio Taxi Zagreb aplikaciji, vožnju  možete  platiti putem interneta, kao i svim debitnim i kreditnim karticama.

Odgovornost je vozača Radio  taksi Zagreba da vas sigurno dovezu na željeno odredište, a njihova brzina i pouzdanost sigurno vas neće iznevjeriti.

www.radiotaxizagreb.com