Ljudi koji ovo pročitaju završit će s vašim novcem

UZMITE bilo kojih stotinu radno aktivnih građana Hrvatske. Pratite ih dok ne dođu u mirovinu. Evo što ćete ustanoviti:- samo će 1 od njih postati bogat;- 4 će biti imućni, financijski sigurni i bez novčanih briga;- 13 će nastaviti raditi, ne zato što žele već zato što neće imati drugog izbora;- 28 će umrijeti, često zbog loših životnih uvjeta i/ili stresom uzrokovanih bolesti;- 54 će biti bez prebijene pare, u dužničkom ropstvu te ovisni o državi, rodbini i milostinji kako bi preživjeli.To je 95% gubitnika i samo 5% pobjednika.

Koliko često kažete: "Nisam pročitao, ali namjeravam..."?

Da bi izbjegli gorku sudbinu većine i postali pobjednik u financijskoj igri života, primijenite Totalnu Financijsku Transformaciju - TFT™. To je jednostavan i dokazan plan pomoću kojeg postajete financijski neovisni ovdje u Hrvatskoj.

Na svima razumljiv način opisan u upravo izašloj istoimenoj knjizi, Totalna financijska transformacija reći će vam sve što morate znati o novcu i kako ga imati puno, puno više. To je praktična knjiga o osobnim financijama iz pera domaćeg stručnjaka, prilagođena našim specifičnostima i apsolutni hit svoga žanra.

Otkrit će vam kako da eliminirate baš sve svoje kredite i ostale dugove, a novac koji ste do sada bacali na kamate i nepotrebne troškove ulažete u sigurnu gradnju osobnog bogatstva za lagodan život sebe i svojih najbližih i prijevremenu udobnu mirovinu - te pritom spavate snom pravednika! Što prije započnete svoju Totalnu financijsku transformaciju, prije će vam biti bolje.

Kako pobijediti bankare i političare u njihovoj vlastitoj igri

Čitajući Totalnu financijsku transformaciju, spoznat ćete kako vas lažu, kradu te brojnim trikovima odvlače sve dublje i dublje u dužničko ropstvo i financijsku ovisnost. Postat ćete neranjivi na financijske šokove koje doživljava većina, buduće ekonomske krize pa čak i na mogući gubitak posla. Ponajviše, konačno ćete naučiti kako da novac radi za vas umjesto da vi radite za njega!

Smijat ćete se novčanim brigama ako slijedite ovaj jednostavan i provjeren plan

"Bez novčanih problema vaš će život krenuti drugim, sretnijim putem", kaže autor knjige Sanjin Frlan. Poznat po bestseleru Financijski preporod izdanom prije točno deset godina, taj financijski geek bez dlake na jeziku nervira mnoge, ali zato obogaćuje one koji primjenjuju njegove savjete.

Jednom kada krenete s njegovom Totalnom financijskom transformacijom bit ćete zapanjeni kako se brzo vaši dugovi tope, a vaša imovina, ušteđevina i investicije rastu! A kada imate dovoljno novaca, većina drugih stvari u životu sjedne na svoje mjesto... Pokušajte! Da bi što prije eliminirali dugove i stvorili osobno bogatstvo kliknite ovdje.

"Eliminirajte dugove ili vraćam novac"

"Moja vjera u Totalnu financijsku transformaciju tolika je da svim kupcima dajem jednogodišnju bezuvjetnu 100% garanciju", kaže ovaj financijski stručnjak čija nova knjiga sve više građana Hrvatske izvlači iz dugova i stavlja na životni put u kojem novac jednostavno nije problem.

"Dajte Totalnoj financijskog transformaciji poštenu priliku i ako pomoću nje savjeta ne uspijete eliminirati kredite i ostale dugove te stvarati osobno bogatstvo, vratite mi knjigu bilo kada tijekom idućih godinu dana i dobiti ćete natrag njenu punu cijenu, odmah i bez pitanja", svjedoči autor i nastavlja: "Hoćete li pročitati moju knjigu ili ne, neće utjecati na moj život - ali hoće na vaš!"

P.S. Detaljno: sve o Totalnoj financijskoj transfromaciji otkrijte na njenim službenim web stranicama.

> www.TotalnaFinancijskaTransformacija.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:00