MAI by MAJDA SUMMER 2017 LOOKBOOK - spoj romantičnosti, ženstvenosti i ljupkosti

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 02.08.2017. u 14:27

Zagrebačka dizajnerica Majda Postružin predstavila lookbook s najboljim ovosezonskim komadima

Modna dizajnerica Majda Postružin svojim radom posljednjih nekoliko godina oduševljava poklonice modernog dizajna, romantičnog stila te vrhunske kvalitete i udobnosti. Da pamuk nije rezerviran samo za sportske komade, dokazuju i Majdine ženstvene kolekcije koje ruše mit o ovom popularnom materijalu.

Nakon godina predanog rada, trud se isplatio pa je ove godine u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera održana prva revija modnog brenda MAI by Majda. Na reviji je predstavljena kolekcija proljeće/ljeto 2017., koja je utjelovila francuski šik, s karakterističnim lepršavim materijalima, razigranim volanima i cvjetnim uzorcima.

Nakon revije uslijedio je MAI by Majda LOOKBOOK s najboljim ovosezonskim komadima, s naglaskom na ženstvene, romantične dizajnerske komade izrađene od prozračnih, ugodnih materijala. LOOKBOOK su obilježile duge, cvjetne haljine, veseli uzorci, lepršavi materijali te šarmantni detalji poput bogatih volana i decentne čipke. Komadi iz kolekcije su veoma elegantni i chic, no istodobno iznimno ugodni, što je formula za dobitnu kombinaciju MAI by Majda dizajna.

Obožavatelji spoja modernog i udobnog, aktualni LOOKBOOK mogu pronaći na web stranici www.maibymajda.com, Instagram profilu @maibymajda te Facebook stranici MAI by Majda. Ljupke kreacije iz LOOKBOOK-a i kolekcije proljeće/ljeto 2017. mogu se isprobati u zagrebačkom MAI showroom-u na adresi Dudovec 51.

Uskočite u jedan od neodoljivih cvjetnih komada iz aktualne kolekcije i uživajte u dugom, toplom ljetu!