ZDRAVO MRŠAVLJENJE

Mario Mlinarić otkriva sve tajne uspješnog mršavljenja

Prihvatiti sebe i raditi na svom tijelu nije lako, ali živimo samo jednom pa se moramo posvetiti svom zdravlju. Početak rada na sebi nije lak. Pitali smo poznatog trenera i diplomiranog kineziologa Marija Mlinarića što je potrebno da se čovjek odluči napraviti velike promjene, a on je jednom riječi odgovorio: „Volja“.

Lako je maštati, lako je i donijeti odluku o početku vježbanja, kupiti zdrave namirnice, ali za krenuti s vježbanjem potreban je okidač koji se zove volja. Upravo to je on prepoznao pa mu je s vremenom misija postala približiti svima koliko je jednostavno zdravo živjeti.

Mario Mlinarić koji već dugi niz godina potiče na početak zdravog života, istaknuo je da osim dobrog plana vježbanja treba obratiti veliku pažnju i na ono što jedemo.

Kad želite smanjiti tjelesnu težinu, potrebno je voditi računa o prehrani. Smanjen količinski, odnosno kalorijski unos, mora zadovoljiti nutritivne potrebe organizma“, savjetuje Mlinarić.

Vođen upravo tom činjenicom i svjestan današnjih okolnosti ubrzanog života u kojima većina ljudi živi, Mario je na svom Facebook profilu pod nazivom Mario Mlinarić Trening proveo projekt u kojem je nagradio najuspješnije sudionike izazova. Uz treninge na svom je profilu podijelio i mnoštvo zdravih i brzih recepata potpuno besplatno za sve one koji žele paziti što jedu.

Upozorio nas je na jednu vrlo važnu namirnicu koja je često zapostavljena u prehrani, a to je tuna. Bogata je omega 3 masnim kiselinama i savršen izbor za brzi obrok nakon treninga. Tu nastupa Rio Mare Natura jer konzumacija jednog pakiranja nudi 1/3 dnevno potrebnog unosa proteina. Proteini su posebno važni za uspješnu izgradnju mišića i oblikovanje željenog tijela.

Osim unosa proteina važno je napomenuti da Rio Mare Natura tuna nema dodatnih kalorija jer se nalazi samo u kapi slane vode kako bi ostala mekana i sočna. Mario Mlinarić donosi nam ideju za brzi obrok uz proizvod Rio Mare Natura, a više recepata možete pronaći ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:34