DOMENICA ŽUVELA

Mediteran je moj lijek protiv stresa

 
 Domenica Žuvela

Mlada Korčulanka, pjevačica Domenica (27), ne krije kako je presretna razvojem svoje karijere. Od svog prvog pojavljivanja u medijima broji simpatije radijskih slušatelja, a spotovi pjesama „Vidi se iz aviona“, „Mi protiv nas“ i „Ljubavna limunada“ imaju po nekoliko milijuna pregleda.

Iako svjetla pozornice nude puno uzbuđenja, pjevačica ne krije kako ponekad mora napraviti odmak i vratiti se svojim korijenima – otoku, moru i prirodi.

/ Domenica Žuvela

Svaki slobodan trenutak provodi na Korčuli, u društvu prijatelja i obitelji. Kako kaže, njena baka radi najbolju ribu na gradelama s blitvom. Život na otoku je dovoljno sladak, ali tradicionalni kolači i negazirana Limona Elder, limunada s okusom bazge koju često pije, čine ga još slađim.

/ Domenica Žuvela

Iako bi voljela, uz česta putovanja i nastupe ne stigne se previše baviti hobijima. Preko zime njena kreativnost dolazi do izražaja, jer kako kaže – bavi se izrađivanjem svega i svačega. Proljeće je ipak vrijeme za boravak na otvorenom pa joj rolanje ili vožnja biciklom čine veliko zadovoljstvo.

/ Domenica Žuvela

Ljetni dani donose joj puno posla, ali i uzbuđenja. Trenutno priprema dvije nove pjesme, jednu za CMC festival, a drugu za Splitski festival. Naglašava kako će na Splitskom festivalu proslaviti drugu godinu svoje karijere. Kaže da se veseli mnogobrojnim nastupima, koje već ima dogovorene za ljetne dane, ali i jeseni - kada planira otputovati u Italiju, svoju drugu najdražu mediteransku oazu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:31