Mobitel koji nas vodi u jedan potpuno novi svijet

Današnje vrijeme razvoja tehnologije nam donosi toliko noviteta da jedva stignemo sve popratiti, ali LG nas je uspio osvojiti na prvu svojim novim modelom.

S obzirom na to da nam je danas pametni telefon postao pokretni ured, fotoaparat i snimatelj videa u jednom, LG G7 ThinQ mobitel je uspješno sjedinio sve te funkcije.

promo

Zahvaljujući jednostavnosti i user friendly principu korištenja, jednostavno se dolazi do svih njegovih funkcija, a prvenstveno osvaja svojim dizajnom i QHD zaslonom od čak 15.5 centimetara koji nam omogućuje da uživamo u svim društvenim mrežama, ali i gledanju videa na svom mobitelu. Elegantan dizajn savršeno se spaja s materijalima metala i stakla i jednostavno prirodno leži u ruci. Potpuni užitak u korištenju dodatno omogućavaju dodatni bijeli pikseli koji pružaju svjetliji zaslon za jasnoću što nas dovodi i do puno boljih fotografija.

Zahvaljujući AI CAM tehnologiji koja analizira subjekte u kadru, nastanak dobre fotografije nikada nije bio jednostavniji, a kamera je toliko pametna da sama zna prepoznati kada je kadar pretaman te povećava svjetlinu svake fotke. Ako se više volite posvetiti fotografiranju portreta, sada možete na licu mjesta ili kasnije kod editiranja prilagoditi količinu zamućenosti pozadine kako bi vam portret ostao u prvom planu. Dvojne stražnje kamere osigurat će vam i odlične fotografije pejsaža i grupnih snimaka tako da vam telefon postaje dostojna zamjena za klasični fotoaparat.

promo

Reprodukcija video sadržaja dolazi do nove razine zahvaljujući unutarnjem prostoru mobitela koji je dobio funkciju jednaku rezonantnoj komori za pojačavanje basa, što automatski dovodi do vrhunskog zvuka reprodukcije glazbe. Za još bolji gušt u gledanju serija i filmova, LG je uveo DTS:X 3D surround zvuk s čak sedam kanala koji stvara novi osjećaj stvarnosti.

promo

A ako se potpuno prepustite uživanju u mobitelu, ne morate brinuti o njegovoj kvaliteti. Dizajniran je na način koji zadovoljava i vojne standarde, tako da je otporan na prašinu, vodu i jednostavno možete bezbrižno uživati u njegovom korištenju.

Što čekate, LG G7 ThinQ vas zove u akciju!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:21