Nagradna igra Tiska donijela Golfa gospođi iz Zagreba!

 

Nagradna igra „Za blagdane iz snove sedmica nova“ u organizaciji Tiska, sretnim dobitnicima donijela je bogate tjedne nagrade kao što su mobiteli Samsung S9 i visoki novčani iznosi na potrošačkoj kartici Sberbanke. Glavna nagrada, automobil Golf VII, otišao je u ruke gospođe Slavice Rastovac iz Zagreba.

„Nagradne igre igram dugi niz godina, a i do sad sam bila uspješna. Ipak, kad su mi javili da sam dobila Golf, nisam mogla vjerovati, mislila sam kako se netko šali. Kod za nagradnu igru isprva nisam ni uzela, dok mi prodavačica nije objasnila da mogu osvojiti auto“ – uzbuđeno je objasnila gospođa Slavica koja će automobil najvjerojatnije darovati sinu.

Ključeve automobila presretnoj dobitnici predao je Vedran Dujmović, direktor sektora nabave i marketinga, koji je gospođi Slavici poželio da je automobil služi dugo i pouzdano, jednako kao i Tisak, na kojem gospođa godinama redovno kupuje novine, časopise i ostale potrepštine.

„Već dugo kupujem na kiosku u kvartu, a nadam se da će uskoro biti i nova nagradna igra, pa tko zna, možda opet dobijem auto“ – našalila se dobitnica i sjela u svoj novi Golf.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:25