Najbolje anti age kreme i serumi za savršenu kožu

Izbor anti age proizvoda nije nimalo lak zadatak. Postoje kreme, pilinzi, balmovi, losioni, maske… i svaki od njih obećat će vam učinak. Još kada u obzir uzmemo cijenu, ne bi bilo uputno zeznuti se. No, koje su zapravo najbolje anti age kreme i proizvodi?

Većina anti age proizvoda tvrdi da usporava ili čak vraća unazad neposredne i dugoročne učinke starenja pa smo se vodili tim činjenicama i u obzir uzeli vlastito iskustvo i brojne recenzije koje smo mogli pronaći.

Ako ste u potrazi za serumom onda je John Masters Organics vitamin C anti age rješenje za vas.

Vitamin C u svom prirodnom obliku, kao amino kiselina, duboko penetrira u kožu i smanjuje dubinu bora, linije oko očiju i sprječava prerano starenje kože, sadrži ekstrakte morskih algi i šipka. Ako ni to nije dovoljno, recimo da će ubrzati obnovu kože i ostaviti svjež rezultat.

Novexpert je relativno novi brand na tržištu ali pozornost skrećemo na Booster Serum s hijaluronskom kiselinom koji sadrži količinu koja odgovara 20 injekcija hijaluronske kiseline. Recenzije govore u prilog ovom proizvodu i hvale činjenicu da je 1,6% hijaluronske kiseline 100% prirodnog podrijetla.

Lako se uklapa u dnevnu rutinu (kao dio dnevne ili noćne njege). Možete ga koristiti samostalno, ispod kreme ili pomiješanog s uobičajenom kremom. Pogodan za područje oko očiju i, pazite sad, nanosi se ovako:

  • 1 kap prije 40-e godine;
  • 2 kapi nakon 40-e godine

Ako ste još uvijek u potrazi za nečim posebnim naš je savjet da svakako isprobate mATIS Reponse Premium noćnu kremu s kavijarom. Najskuplja je na listi ali definitivno ispunjava svoju zadaću.

Ova noćna anti age krema potiče obnovu stanica te hrani kožu mineralima. Učinkovito uklanja stres i umor koji nastaju danju te obnavlja kožu noću, kada je obnova stanica najučinkovitija.

Još nismo na vašem tragu? Ako tražite brzo rješenje predažemo LIERAC ARKÉSKIN korektivnu anti age kremu. Može se reći kako je krema multipraktik jer je pogodna za suhu, dehidriranu, opuštenu, hiperpigmentiranu kožu s borama u razdoblju hormonalnih promjena (menopauze).

Sastojci koje valja istaknuti su cytonacre – koji obnavlja kožu oponašajući djelovanje estrogena i ekstrakti sezama i kestena koji kožu intenzivno hrane.

Anti age maska? Ne tražite dalje od ELEMIS PRO-COLLAGEN quartz maske. Ovo je luksuzna maska instant djelovanja koja kombinira snagu kvarca s pavonikom (paunovim repom), adoptogenom biljkom noni, moringom i arganovim uljem. Osim što podiže i zateže kožu, pomaže pri usporavanju starenja.

Ako se pitate po čemu je posebna odgovor je noni - jedina biljka koja sadrži 155 biološki djelotvornih sastojaka. Plod ove čudesne biljke sadrži 18 vrsta aminokiselina, mineralne tvari (željezo, mangan, kalcij, kalij i magnezij) i brojne vitamine (A, C, E..)

Za kraj jedan istinski anti age multipraktik. St. Tropez losion za postepeno samotamnjenje je losion koji istovremeno hrani, hidratizira i tonira kožu dajući joj lagani brončani ten. Nanosi se svakodnevno umjesto uobičajene kreme ili losiona za tijelo. Obogaćan je Aloe Verom i vitaminom E.

Čuva i hidratizira kožu te provjereno zaustavlja učinke starenja. Najbolje od svega jest to da možete birati razinu preplanulosti, pustite da djeluje od 4 do 12 sati.

I dalje smatrate da nismo pogodili? Ako vas i dalje zanimaju najbolje anti age kreme, serumi, pilinzi i slično zavirite u WOW Junkie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:04