NAGRADNI NATJEČAJ

NAJBOLJI KOLEGA: Koliko nas se može pohvaliti kolegom koji svaki dan donosi finu papicu na degustaciju?

Orioly kao startup koji pomažu malenim tour agencijama da uspješnije organiziraju putovanja, najbolji su primjer da je uz puno truda, moguće sve postići.

Na izazove odgovaraju smislom za humor, kreativom i međusobnom podrškom, a da su kao kolege odlična ekipa, uvjerit će vas svojim odgovorima.

Koje su odlike kvalitetnog kolege?

Kvalitetni kolega je svatko u uredu tko je spreman pomoći ili onaj koji donosi čokoladu na posao. Hehe! :) U Orioly-u uvijek cijenimo dobar smisao za humor i pozitivan stav.

Tko je zadužen za kuhanje kave, a tko se ne smije približavati kuhalu/štednjaku?

Naše kuhalo. :) U Orioly-ju uglavnom svatko sebi kuha kavu, no ako je netko od kolega u gužvi uvijek se nađe osoba koja će skuhati kavu za sve.

Pet osobina koje bi istaknuo da pravi kolega mora imati (entuzijazam, kreativnost, povjerenje...).

Pet osobina pravog kolege su: razumijevanje, međusobna podrška, smisao za humor, proaktivnost i pozitivan stav da je sve moguće napraviti i postići.

Bez čega/bez koga ne možete zamisliti dan u uredu?

Bez vode. Haha! Ne možemo zamisliti dan bez ugodne radne atmosfere u uredu, bez obzira na sve izazove koje posao donosi.

Kako izgled vaš dan u uredu (sasvim (ne)običan dan na poslu)?

Radno! Imamo klizno i po potrebi fleksibilno radno vrijeme. Okupljamo se oko ručka kada nastojimo ne pričati o poslu. :) Svi smo na Slack aplikaciji koji koristimo za internu poslovnu komunikaciju, a tu i tamo netko pošalje neki gif da nam uljepša dan. :)

Opišite idealnog kolegu.

Idealni kolega je onaj koji nas svako jutro iznenadi s novim jelom koje nam donosi na degustaciju! :D hehe! Idealni kolega mora biti tolerantan, spreman pomoći i imati dobar smisao za humor (naš predsjednik uprave LOL). :)

Sudjeluj u nagradnom natječaju i nominiraj i ti najboljeg kolegu. Osvoji nagradu za cijeli ured!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 22:45